Naaldwijkseweg 378

2691 RA 's-Gravenzande

OmschrijvingNog 2 kavels te koop!
Hier kunt u naar eigen idee en ontwerp uw bedrijfspand bouwen.

Te koop bedrijfsgrond van totaal circa 12.268 m2 beschikbaar als bouwrijp bedrijfsterrein, gelegen op bedrijventerrein Dyckerwaal aan de Naaldwijkseweg en de toekomstige ontsluitingsweg richting Teylingen. Ook het ontwikkelen van een bedrijfsverzamelgebouw behoort tot de mogelijkheden.

KAVEL 1 circa 2.900 m2: VERKOCHT
KAVEL 3 circa 2.943 m2: VERKOCHT

KAVEL 4 circa 3.388 m2: TE KOOP
KAVEL 2 circa 3.037 m2: TE KOOP

Beide kavels kunnen zowel afzonderlijk als in combinatie worden gekocht. Op kavel 1 en kavel 3 wordt door een projectontwikkelaar een bedrijfsverzamelgebouw ontwikkeld. Mocht u interesse hebben in uitgeefbare grond voor uw eigen bedrijf schroom dan niet contact op te nemen.

Nieuwe ontsluitingsweg
Het bedrijventerrein wordt een zichtlocatie vanaf de nieuwe ontsluitingsweg Teylingen. Op de kruising Naaldwijkseweg Heenweg wordt een rotonde aangelegd. Vanaf deze rotonde gaat een weg in noordelijke richting naar het bedrijventerrein Teylingen. De ontsluitingsweg Teylingen is tevens de ontsluitingsweg van de nieuwe woonwijk Dijckerwaal. Het zal een belangrijke verkeersweg worden welke een snelle verbinding geeft tussen ’s-Gravenzande en Naaldwijk.

Informeer naar de mogelijkheden bij Van Baar Makelaars.

Delen


Kenmerken


Vraagprijs
Op aanvraag excl BTW.
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
2017
Totaaloppervlakte
12268m²

Locatie


[ { "address": "Naaldwijkseweg 378", "zipCode": "2691 RA", "city": "'s-Gravenzande", "lat": 51.9888256, "lng": 4.1829273 } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.