Nobelstraat 11 4

2693 BC 's-Gravenzande

OmschrijvingVerkocht

Te huur/ te koop nette bedrijfsruimte van circa 165m² begane grond met een verdiepingsvloer van circa 130m². Bouwjaar 2004. Parkeerruimte direct voor de bedrijfsruimte. Deze bedrijfsruimte is gelegen op het bedrijventerrein Teylingen, direct bij uitvalswegen richting Rotterdam/Den Haag.

Vraagprijs € 245.000 ex. BTW k.k.
Huurprijs € 1550 ex. BTW per maand

Begane grond circa 165m²:

Via zowel de loopdeur als de automatische overheaddeur komt u in de bedrijfsruimte. Deze ruimte is voorzien van verlichting, meterkast, voldoende krachtstroom, geheel betegelde toilet en een trap naar verdieping. De gehele begane grond vloer is voorzien van vloerverwarming.

Verdieping circa 130m²:

Betonnen verdiepingsvloer (klein gedeelte hiervan is van hout) met twee grote sparingen. Door de sparing kunt u eenvoudig goederen en materialen naar boven transporteren. Deze sparingen kunnen, indien gewenst, uiteraard ook dicht gelegd worden. Kantine met kitchenette, kantoorkamer. Veel lichtinval door lichtstraat en raamkozijn voorzijde.

De bedrijfsruimte is geschikt voor een groot aantal soorten bedrijven die behoefte hebben aan een werkplaats, (eventueel in combinatie met kantoorruimte), opslag of anderszins. Uiteraard is de bedrijfsruimte optimaal geïsoleerd.


Deze aanbieding is vrijblijvend hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Delen


Kenmerken


Vraagprijs
€ 245.000 k.k. excl BTW.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
2004
Totaaloppervlakte
295m²
Ligging
bedrijventerrein

Locatie


[ { "address": "Nobelstraat 11", "zipCode": "2693 BC", "city": "'s-Gravenzande", "lat": 51.9946202, "lng": 4.1807818 } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.