van Leeuwenhoekstraat 5

2693 BA 's-Gravenzande

OmschrijvingVerrassende bedrijfslocatie met woonruimte op zichtlocatie

Het is een prominente locatie op het bedrijventerrein Teylingen in ’s-Gravenzande: de Van Leeuwenhoekstraat 1-3-5. Op deze zichtplek aan de rand van het sportpark is het multifunctioneel ondernemen. Want aan ruimte en mogelijkheden is er absoluut geen gebrek! Het gehele pand heeft een oppervlakte van circa 1453 vierkante meter, het perceel meet 1425 vierkante meter. De moderne bedrijfsruimte is zeer representatief, met een halfronde vormgeving en het gebruik van veel glas en aluminium in de gevel.

Direct na de entree ligt de enorme bedrijfsruimte van 924 vierkante meter en (grotendeels) een hoogte van 6,55 meter. Ook zijn hier twee kantoorkamers en een aparte kleedruimte te vinden. Momenteel is het pand in gebruik als autoschadeherstelbedrijf met spuitcabine, maar de mogelijkheden zijn ruim. Vele soorten bedrijven kunnen zich hier vestigen. De bedrijfsruimte is onder andere voorzien van: een persluchtinstallatie, lichtstraten, betonnen vloer, spuitcabine, verlichting, gasheaters, toiletgroep en vier overheaddeuren. Op de eerste verdieping is een kantine in Oud-Hollandse stijl ingericht met een bar.

Het woonhuis met een aparte entree is gelegen op de eerste en tweede verdieping en is bereikbaar middels een lift. Er zijn vier slaapkamers, twee badkamers en een afzonderlijke waskamer. Een berging ontbreekt niet. Vanuit de vier slaapkamers en woonkamer is er een prachtig uitzicht over de directe omgeving. De woning beschikt over een riant dakterras van circa 100 vierkante meter!

De staat van onderhoud van het gehele pand is uitstekend. Op eigen terrein is volop parkeergelegenheid tevens is er ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving. De ontsluiting van bedrijventerrein Teylingen krijgt binnenkort een impuls door de aanleg van de nieuwe rotonde bij Heenweg, die aansluit op het bedrijventerrein.

Delen


Kenmerken


Vraagprijs
€ 1.550.000 k.k. excl BTW.
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002
Totaaloppervlakte
924m²
Ligging
bedrijventerrein

Interactieve plattegrond


Bekijk interactieve plattegrond
(draai hiervoor uw telefoon)

Locatie


[ { "address": "van Leeuwenhoekstraat 5", "zipCode": "2693 BA", "city": "'s-Gravenzande", "lat": 51.9947541, "lng": 4.1790112 } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.