Laan van Meerdervoort 213

2563 AA Den Haag

OmschrijvingVerhuurd

Zijn uitstraling en representativiteit voor uw bedrijf, kantoor of praktijk essentieel? Welkom aan de Laan van Meerdervoort 213, een schitterende zichtlocatie die schuin gelegen is op de hoek met de Archimedesstraat. Het is een van de meest karakteristieke panden die er in het Haagse centrum te vinden zijn. In het pand met een monumentale status kunt u beschikken over de begane grond en het souterrain. Vooral de architectonische details uit de vorige eeuw - bouwjaar 1901 - geven deze unieke locatie een bijzondere allure. Natuurlijk mag u verwachten dat het comfort op eigentijds niveau is gebracht. Best of both worlds: dat maakt dat ondernemen vanuit Laan van Meerdervoort 213 ook voor u van grote toegevoegde waarde is!

Het pand is tot voor kort in gebruik geweest als praktijkruimte met kantoor. Ook als kantoorruimte is het ideaal geschikt. Verdeeld over circa 271 (gebruiksoppervlakte) vierkante meter heeft u hier de beschikking over 6. kamers: vier op de begane grond, twee in het souterrain. De entree, gesitueerd aan de Laan van Meerdervoort-zijde, geeft al een eerste indruk prijs van het exclusieve interieur: hoge plafonds, sierlijke ornamenten en een luxe afwerking van wanden en plafonds. Op de vloer ligt sfeervol visgraatparket en marmer. Bijzonder is dat u het pand volledig gemeubileerd huurt: ook de (Italiaanse) meubelen onderdeel zijn van het verhuurcontract, van bureaus en stoelen tot opbergmeubels en vergadertafel. Een praktische berging in het souterrain ontbreekt niet.

De verdere faciliteiten zijn van even hoog niveau, waaronder een toiletruimte en een praktische pantry. Bovendien is de bereikbaarheid, ook met het openbaar vervoer, optimaal. Wie wil hier ondernemen met maximale exposure?

Huurprijs € 2.800 excl. BTW per maand
Servicekosten € 15,- per maand

Delen


Kenmerken


Huurprijs
€ 2.500 per maand excl BTW.
Status
Verhuurd
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1901
Totaaloppervlakte
271m²

Locatie


[ { "address": "Laan van Meerdervoort 213", "zipCode": "2563 AA", "city": "Den Haag", "lat": 52.0802063, "lng": 4.2809155 } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.