Volendamlaan 1266 *

2547 CZ Den Haag

OmschrijvingTe huur:
Zeer representatieve bedrijfsruimte met grote attentiewaarde aan de Volendamlaan 1266 te Den Haag. Deze winkelruimte/bedrijfspand heeft een oppervlakte van maar liefst ca.244 m2. Voorts maakt 1 parkeerplaats op het naastgelegen dek deel uit van het gehuurde. Onderstaand treft u de belangrijkste objectkenmerken en huurcondities aan.

Algemeen:
Het betreft een zeer goed gelegen winkelpand met een zeer breed front van ruim 16 meter. De ruimte is aangegeven op bijgevoegde plattegrond, die onlosmakelijk met deze aanbieding verbonden is.

Locatie:
De Volendamlaan ligt in het hart van Den Haag Zuid-West.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid is zowel met eigen als met openbaar vervoer uitstekend.

Parkeren:
Aan de openbare weg kan goed en gratis geparkeerd worden. Daarnaast beschikt het object over een parkeerplaats op een eigen, afgesloten terrein, waarvoor slechts een beperkte huurprijs verschuldigd is ad. € 40,= p.m. exclusief 21% BTW.

Het gehuurde:
Het betreft hier een zelfstandig winkelpand met een totaal metrage van 244 m2 vvo bedrijfsruimte c.q. commerciële ruimte. Dit metrage is het vaste rekenmetrage. Onder- noch overmaat geeft geen der partijen enig recht verhoging of verlaging van de huur te verlangen. Ook behoort de parkeerplaats op een eigen, afgesloten terrein, tot het gehuurde.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 100,- per m2 vvo bedrijfs- c.q. commerciële ruimte per jaar, exclusief 21% BTW. De huurprijs ad. € 2.033,33,- zal maandelijks per vooruitbetaling worden voldaan.

BTW:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurpijs worden verhoogd met 5,0% ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Servicekosten (doorbelasting vanuit de VVE):
De vaste bijdrage in servicekosten bedraagt € 55,92,- pm, exclusief 21% BTW. Hierin zijn de volgende levengen en diensten inbegrepen: Periodiek onderhoud van daken, goten en hemelwaterafvoeren en periodiek onderhoud van parkeerterrein en bijbehorende slagboominstallatie..
Totale maandverplichting commerciële ruimte met parkeerplaats en inclusief servicekosten en 21 % BTW bedraagt € 2.576,39 per maand.

Energielevering:
Huurder zal de energielevering (gas, water en licht) op eigen naam zetten.

Opleveringsniveau:
De ruimte zal in de huidige staat worden opgeleverd. In de ruimte zijn de volgende voorzieningen reeds aanwezig: Sanitaire groep; keukenblok; plafond met verlichting; eigen meterkast met invoer van gas/water/elektra; net afgewerkte muren.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn(en):
De huurtermijn is bij voorkeur 5 jaar plus optieperiodes van telkens 5 jaar. Indien huurder dit wenst, zijn ook andere, flexibelere termijnen mogelijk. De opzegtermijn is 6 maanden.

Indexering:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd conform artikel 9.1 tot en met 9.4 van de Algemene Bepalingen.

Zekerheidsstelling:
Huurder dient een waarborgsom ter hoogte van 1 maand huur te voldoen.

Huurovereenkomst:
Er is sprake van een huurovereenkomst kantoorruimte in de zin van artikel 7: 230A BW conform het model door de raad van Onroerende Zaken (ROZ) in februari 2015 vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Kenmerken:
- circa 244 m2 vvo bedrijfsruimte c.q commerciële ruimte
- huurprijs € 24.400,= per jaar excl. BTW
- uitstekende bereikbaarheid met zowel eigen als openbaar vervoer
- met parkeerplaats
- in het hart van Den Haag Zuid-West
- in goede staat
- per direct beschikbaar

Delen


Kenmerken


Huurprijs
€ 2.033 per maand excl BTW.
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
2005
Totaaloppervlakte
244m²
Ligging
overig

Locatie


[ { "address": "Volendamlaan 1266", "zipCode": "2547 CZ", "city": "Den Haag", "lat": 52.0621729, "lng": 4.2598508 } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.