Prins Hendrikstraat 243 B

3151 AK Hoek van Holland

OmschrijvingTe huur aantrekkelijk winkel-/horecaruimte 75m2 met aan de achterzijde een gezellige binnenplaats/tuin van 20m2 en een achterom. Tevens een terras aan de voorzijde in het centrum van Hoek van Holland. De ruimte is onder andere zeer geschikt voor een ijssalon!

Middenin in drukke winkelstraat gelegen in het centrum van Hoek van Holland. Naast gelegen winkels onder andere de Bruna, Zeeman, Lidl, Action, Albert Heijn, Hema, Etos, Kruidvat en Scapino. Mede door de ligging van Hoek van Holland aan het strand, haven, Stena Line, Nieuwe Waterweg, bos en Het Fort, trekken er jaarlijks twee en half miljoen passanten door Hoek van Holland! Uitstekend geschikt voor vele branches binnen de horeca, detailhandel, maar zeker ook voor dienstverlenende bedrijven en dat alles mogelijk gedurende 7 dagen per week.

De representatieve winkel heeft een terras aan de voorzijde en is voorzien van een marmeren vloer, verlichting, keuken, trapkast, toilet en achter(buiten)plaats van circa 20m2. De achter(buiten)plaats is ook bereikbaar via de achtergelegen poort. Ideaal voor bijvoorbeeld bevoorrading.

Huurprijs € 1750,- p.m. exclusief BTW

Delen


Kenmerken


Huurprijs
€ 1.750 per maand excl BTW.
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Horeca
Bouwjaar
2018
Totaaloppervlakte
75m²
Ligging
overig

Locatie


[ { "address": "Prins Hendrikstraat 243", "zipCode": "3151 AK", "city": "Hoek van Holland", "lat": 51.9773938, "lng": 4.1304764 } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.