Zekkenstraat 6

3151 XP Hoek van Holland

OmschrijvingVerkocht

Bedrijfsruimte met bedrijfswoning.

Uitzicht over de Nieuwe Waterweg, alle privacy van de wereld!
Wat een fantastische plek om in Hoek van Holland te wonen is dit! Aan de Zekkenstraat 6 komen privacy, ruimte en luxe samen. De woning maakt deel uit van een blokje van zes woningen die een schitterend uitzicht hebben: de Nieuwe Waterweg, met elke dag een afwisselend scheepvaartverkeer.
De woning heeft een heel bijzondere indeling, verdeeld over 4 woonlagen. De benedenverdieping is nu in gebruik als fitnessruimte met daarachter een kantoor- of vergaderruimte. Ook is hier veel bergruimte aanwezig. Op de eerste verdieping zijn onder meer een keukentje, een kantoor en nog twee ruimtes te vinden. De ruime woonkamer is gesitueerd op de tweede etage. Deze verdieping is geheel voorzien van vloerverwaring net zoals de badkamer. Door het vele glas heeft u een onbeperkt uitzicht over de Nieuwe Waterweg en de terminal van Stena Line.
De designkeuken mag er trouwens ook zijn. Op deze verdieping heeft u ook het privilege van een terras over de gehele breedte van de woning . En dan zijn er op de derde verdieping nog een slaapkamer en een verblijfsruimte, samen met de badkamer en de aparte wasruimte. Parkeren kan voor de deur, doorgaand verkeer is er op deze plek niet. Het is wonen met een ongekend gevoel van vrijheid, met alle luxe voorzieningen die u maar wilt in een multifunctioneel pand: ook een bedrijf aan huis behoort tot de mogelijkheden!

Delen


Kenmerken


Vraagprijs
€ 439.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Totaaloppervlakte
272m²
Ligging
bedrijventerrein

Interactieve plattegrond


Bekijk interactieve plattegrond
(draai hiervoor uw telefoon)

Locatie


[ { "address": "Zekkenstraat 6", "zipCode": "3151 XP", "city": "Hoek van Holland", "lat": 51.969185, "lng": 4.147643 } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.