Herenstraat 19 2

2681 BC Monster

OmschrijvingParamedisch centrum in Monster Je Lijf en Je Leven

Te huur kamer 2: € 579,- per maand (BTW niet van toepassing).

Op zoek naar een professionele ruimte voor uw eigen paramedische praktijk? Die is er in Monster: in Je Lijf en Je Leven. Het paramedisch centrum aan de Herenstraat 19 Zo is het mogelijk om voor slechts € 579,- per maand uw eigen praktijk een heel professionele uitstraling mee te geven. En btw komt er niet meer bij. Dat maakt een vrijblijvende afspraak met Van Baar Bedrijfsmakelaars wel heel aantrekkelijk.

De Herenstraat 19 is zomer 2016 volledig verbouwd en vernieuwd en verkeerd in perfecte nieuw staat. De ruimte die nog beschikbaar is, wordt opgeleverd met een hygiënische pvc-vloer en de wanden zijn voorzien van glasvliesbehang. De gedeelde voorzieningen bestaan uit een kitchenette, een toilet en een wachtruimte. Er is goede verlichting in de kamer door led-armaturen, verse luchtbehandeling systeem, verwarming en wandcontactdozen. Voor het centrum is altijd gratis parkeerruimte. Interesse? Kom een kijkje nemen. Maak een afspraak bij Van Baar Makelaars en u bent enthousiast!

Voor dat bedrag is een praktijk gevestigd op een echte zichtlocatie: de Herenstraat 19, middenin het centrum. Dat vergroot de zichtbaarheid van de praktijk, en dat kan een opstap zijn naar meer cliënten. Ook geeft het cliënten meer vertrouwen als een praktijk is gevestigd in een professionele ruimte, compleet met een wachtruimte. In Je Lijf en Je Leven hebben inmiddels meerdere paramedici een plaats gevonden.: o.a. een mondhygiëniste, een medisch pedicure, een schoonheidssalon en een studiebegeleider. Die bundeling van specialisten wekt vertrouwen. Dat maakt een professionele indruk.

Delen


Kenmerken


Huurprijs
€ 579 per maand excl BTW.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2018
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Totaaloppervlakte
15m²
Ligging
overig

Locatie


[ { "address": "Herenstraat 19", "zipCode": "2681 BC", "city": "Monster", "lat": 52.0218997, "lng": 4.1704978 } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.