Herenstraat 19

2681 BC Monster

OmschrijvingVerhuurd

Paramedisch centrum in Monster biedt nu ook deeltijd praktijkkamer aan
Eigen deeltijd praktijkkamer in Je Lijf en Je Leven? Nu slechts € 285,- per maand.

Op zoek naar een professionele ruimte voor uw eigen paramedische praktijk? Die is er in Monster: in Je Lijf en Je Leven. Het paramedisch centrum aan de Herenstraat 19 biedt nu ook een deeltijd praktijkkamer aan. Het principe: samen met een vakgenoot een ruimte delen, en maar de helft van de normale huurprijs betalen! Zo is het mogelijk om voor slechts € 285,- per maand uw eigen praktijk een heel professionele uitstraling mee te geven. En btw komt er niet meer bij. Dat maakt een vrijblijvende afspraak met Van Baar Bedrijfsmakelaars wel heel aantrekkelijk.

De Herenstraat 19 is afgelopen zomer volledig verbouwd en vernieuwd en verkeerd in perfecte nieuw staat. De ruimte die nog beschikbaar is, wordt opgeleverd met een hygiënische pvc-vloer en de wanden zijn voorzien van glasvliesbehang. De gedeelde voorzieningen bestaan uit een kitchenette, een toilet en een wachtruimte. Er is goede verlichting in de kamer door led-armaturen, verse luchtbehandeling systeem, verwarming en wandcontactdozen. Voor het centrum is altijd gratis parkeerruimte. Interesse? Kom een kijkje nemen. Maak een afspraak bij Van Baar Makelaars en u bent enthousiast!

Veel professionals in het paramedische veld zijn niet de volle 40 uur in de week actief. Een diëtiste bijvoorbeeld die nog in de opstart zit, heeft misschien wel aan twee dagen genoeg. Hetzelfde geldt voor een logopediste die niet de ambitie heeft om vijf dagen per week aan het werk te zijn. Dan is het zonde van het geld om een unit voor een gehele week te huren. Daarom biedt Je Lijf en Je Leven nu ook het gemak van een deeltijd praktijkkamer aan. In één ruimte kunnen nu ook twee huurders een plekje vinden. Die twee huurders spreken samen af op welke dagen of dagdelen zij de ruimte willen gebruiken. In onderling overleg kunnen ook nog andere afspraken worden gemaakt. De praktijkkamer is 24/7 te gebruiken.

Heel laag bedrag
Normaal gesproken is een kamer in Je Lijf en Je Leven al geen hoge investering. De huurprijs ligt met € 570,- per maand al onder het tarief voor vergelijkbare werkplekken in het Westland. Door de kamer te delen met een andere paramedische professional, blijft onderaan de streep een heel laag bedrag over: nog maar € 285,- per maand!

Voor dat bedrag is een praktijk gevestigd op een echte zichtlocatie: de Herenstraat 19, middenin het centrum. Dat vergroot de zichtbaarheid van de praktijk, en dat kan een opstap zijn naar meer cliënten. Ook geeft het cliënten meer vertrouwen als een praktijk is gevestigd in een professionele ruimte, compleet met een wachtruimte. In Je Lijf en Je Leven hebben inmiddels meerdere paramedici een plaats gevonden.: een mondhygiëniste, een medisch pedicure, een schoonheidssalon, een fysiotherapeut en een kindercoach. Die bundeling van specialisten wekt vertrouwen. Dat maakt een professionele indruk.

Delen


Kenmerken


Huurprijs
€ 285 per maand excl BTW.
Status
Verhuurd
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Totaaloppervlakte
120m²

Locatie


[ { "address": "Herenstraat 19", "zipCode": "2681 BC", "city": "Monster", "lat": 52.0218997, "lng": 4.1704978 } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.