VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Herenstraat 19

2681 BC Monster

OmschrijvingVerhuurd

Eigen deeltijd praktijkkamer in Je Lijf en Je Leven? Nu slechts € 290,- per maand!
Te huur: praktijkkamer 2 (zie plattegrond)
Op zoek naar een professionele ruimte voor uw eigen paramedische praktijk? Die is er in Monster: in Je Lijf en Je Leven. Het paramedisch centrum aan de Herenstraat 19 biedt nu ook een deeltijd praktijkkamer aan. Het principe: samen met een vakgenoot een ruimte delen, en maar de helft van de normale huurprijs betalen! Zo is het mogelijk om voor slechts € 290,- per maand uw eigen praktijk een heel professionele uitstraling mee te geven. En btw komt er niet meer bij. Dat maakt een vrijblijvende afspraak met Van Baar Bedrijfsmakelaars wel heel aantrekkelijk.

De mede huurder is al gevestigd in de kamer. De twee huurders spreken samen af op welke dagen of dagdelen zij de ruimte willen gebruiken. In onderling overleg kunnen ook nog andere afspraken worden gemaakt. De praktijkkamer is 24/7 te gebruiken.

De Herenstraat 19 is volledig verbouwd en vernieuwd en verkeerd in perfecte nieuw staat. De gedeelde ruimte die nog beschikbaar is, wordt opgeleverd met een hygiënische pvc-vloer en de wanden zijn voorzien van glasvliesbehang. De gedeelde voorzieningen bestaan uit een kitchenette, een toilet en een wachtruimte. Er is goede verlichting in de kamer door led-armaturen, verse luchtbehandeling systeem, verwarming en wandcontactdozen. Voor het centrum is altijd gratis parkeerruimte. Interesse? Kom een kijkje nemen. Maak een afspraak bij Van Baar Makelaars en u bent enthousiast!

De praktijk is gevestigd op een echte zichtlocatie: de Herenstraat 19, middenin het centrum. Dat vergroot de zichtbaarheid van de praktijk, en dat kan een opstap zijn naar meer cliënten. Ook geeft het cliënten meer vertrouwen als een praktijk is gevestigd in een professionele ruimte, compleet met een wachtruimte. In Je Lijf en Je Leven hebben inmiddels meerdere paramedici een plaats gevonden.: een mondhygiëniste, een medisch pedicure, een schoonheidssalon, een kindercoach en een zuurstoftherapeut. Die bundeling van specialisten wekt vertrouwen. Dat maakt een professionele indruk.

Delen


Kenmerken


Huurprijs
€ 290 per maand
Status
Verhuurd
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Totaaloppervlakte
20m²
Ligging
overige

Locatie


[ { "address": "Herenstraat 19", "zipCode": "2681 BC", "city": "Monster", "lat": 52.0218997, "lng": 4.1704978 } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie.

Gratis waarderapport