Hovenierstraat 110 1

2671 DB Naaldwijk

OmschrijvingBedrijfsruimtes, bedrijfsunits en Drive-in Units.

Te koop/ te huur nieuwbouw bedrijfsruimtes 75 m² tot 100 m²
Locatie: Hovenierstraat nabij 110, op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk

Aan de buitenzijde van het complex zijn bedrijfsruimtes en bedrijfsunits gesitueerd. De bedrijfsruimtes en bedrijfsunits zijn op zichtlocatie gelegen. De genoemde Drive-in Units zijn inpandige werk- en opslagruimtes voor ondernemers en particulieren. Deze ruimtes zijn 24/7 per auto bereikbaar.

De bedrijfsruimtes beschikken over begane grond vloermeters die variëren van 75 m² tot 100 m². De vrije hoogte meet 3,6 m. De representatieve voorgevel heeft een wit omrand kader. Binnen dit kader kan de voorgevel nog deels naar eigen wensen worden ingevuld.

De bedrijfsruimtes van 75 m² beschikken over 2 eigen parkeerplaatsen. De bedrijfsruimte van 100 m² heeft 3 eigen parkeerplaatsen. Standaard zijn de bedrijfsruimtes uitgerust met een complete meterkast en een rioolaansluiting. De draagkracht van de begane grondvloer is 1.000 kg/m². Boven de overheaddeur is een brede strook aangebracht welke bedoeld is voor reclame uitingen.

Bedrijventerrein De Woerd is modern van opzet, centraal gelegen in Westland en met veel branche ondersteunende bedrijven zoals gerenommeerde autodealers (w.o. Mercedes-Benz, Opel, Renault, Ford, Kia), de Westlandse Woonboulevard en Gamma is het hier goed ondernemen.

15 september 2016 gaat de eerste paal van Drive-in Units Naaldwijk de grond in. Het startsein van de 1e fase van de bouw is hiermee een feit. Het verzamelgebouw, bestaande uit bedrijfsunits (30 m²), bedrijfsruimtes (75 m² en 102 m²) en opslag- en werkunits, ligt goed in de markt. De 12 bedrijfsunits zijn inmiddels verkocht, Van de bedrijfsruimtes zijn er nog enkele beschikbaar. Wel worden van beide unit varianten (30 m² en 75 m²) nog enkele te huur aangeboden. De oplevering staat gepland voor eind maart 2017. De opslag- en werkunits van Drive-in Units Naaldwijk kunnen vanaf dat moment gehuurd worden.

Delen


Kenmerken


Huurprijs
€ 1.050 per maand excl BTW.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017
Totaaloppervlakte
100m²
Ligging
overig

Locatie


[ { "address": "Hovenierstraat 110", "zipCode": "2671 DB", "city": "Naaldwijk", "lat": 52.0040876, "lng": 4.2112388 } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.