Hovenierstraat 110 2

2671 DB Naaldwijk

OmschrijvingStart bouw: 15 september 2016
Bedrijfsruimtes, bedrijfsunits en Drive-in Units.

Locatie: Hovenierstraat nabij 110, op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk.

Aan de buitenzijde van het complex zijn bedrijfsruimtes en bedrijfsunits gesitueerd. De bedrijfsruimtes en bedrijfsunits zijn op zichtlocatie gelegen. De genoemde Drive-in Units zijn inpandige werk- en opslagruimtes voor ondernemers en particulieren. Deze ruimtes zijn 24/7 per auto bereikbaar.

Drive-in Units Naaldwijk is een sterk verbeterd storage-concept. Zo kun je met je voertuig altijd tot pal voor je gehuurde ruimte komen. Niet alleen het opslaan van spullen behoort tot de mogelijkheden, maar ook kan er in de Drive-in Units gewerkt worden. Ideaal voor bijvoorbeeld een startende ondernemer, want met super flexibele huurcontracten (per 2 maanden opzegbaar) is het risicoloos ondernemen. Maar ook voor hobbyisten die graag sleutelen aan een oldtimer is hier plaats. Intern kan er zelfs dagelijks kosteloos worden veranderd van unit.

De units staan permanent onder camera toezicht en de entree van het complex kan alleen verkregen worden middels een tag-systeem.

Er is ruime keuze uit verschillende oppervlakte maten, te beginnen bij 4 m² en eindigend met ruim 90 m². een algemene toiletruimte staat ter beschikking voor de huurders.

15 september 2016 gaat de eerste paal van Drive-in Units Naaldwijk de grond in. Het startsein van de 1e fase van de bouw is hiermee een feit. Het verzamelgebouw, bestaande uit bedrijfsunits (30 m²), bedrijfsruimtes (75 m² en 102 m²) en opslag- en werkunits, ligt goed in de markt. De 12 bedrijfsunits zijn inmiddels verkocht, Van de bedrijfsruimtes zijn er nog enkele beschikbaar. Wel worden van beide unit varianten (30 m² en 75 m²) nog enkele te huur aangeboden. De oplevering staat gepland voor eind maart 2017. De opslag- en werkunits van Drive-in Units Naaldwijk kunnen vanaf dat moment gehuurd worden.

Bedrijventerrein De Woerd is modern van opzet, centraal gelegen in Westland en met veel branche ondersteunende bedrijven zoals diverse genommeerde autodealers (o.a. Mercedes-Benz, Opel, Renault, Ford, Kia), de Westlandse Woonboulevard en Gamma, is het hier goed vertoeven.

Delen


Kenmerken


Huurprijs
€ 79 per maand excl BTW.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016
Ligging
stadscentrum / dorpskern

Locatie


[ { "address": "Hovenierstraat 110", "zipCode": "2671 DB", "city": "Naaldwijk", "lat": 52.0040876, "lng": 4.2112388 } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.