VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Smederijstraat 34

2671 BV Naaldwijk

OmschrijvingVerkocht

Kom ondernemen op een prominente locatie op De Woerd
Smederijstraat 34: riante kantoorruimte met dakterras en drie eigen parkeerplaatsen

Op zoek naar representatieve kantoorruimte? Het liefst in Naaldwijk, tussen alle bedrijvigheid van De Woerd? Zo’n locatie is er: aan de Smederijstraat 34, op de tweede verdieping en tevens de top etage van een kleinschalig verzamelkantoor tegenover de Gamma. Op een royale bruto vloeroppervlakte van circa 156 vierkante meter bruto vloeroppervlakte is er ruimte voor minimaal drie kantoorkamers. In de zomermaanden is het dakterras van zo’n circa 40 vierkante meter een welkom extraatje voor uw medewerkers. En bij het pand horen ook nog eens drie parkeerplaatsen, voor de deur. Met bouwjaar 2008 is het vanzelfsprekend dat aan de staat van onderhoud niets mankeert. Ondernemen op dé business-hotspot van het Westland kan voor € 319.000 k.k.

De Smederijstraat ligt in het hart van bedrijventerrein De Woerd. Medebewoners van het pand zijn Circuit van Hagen op de begane grond en JPT Personal Training en Coaching is ook gelegen op de tweede verdieping (top etage), voor fitheidsprogramma’s op maat. Nummer 34 is zowel met de trap als met de lift bereikbaar. De entree op de begane grond oogt uitnodigend, mede door het vele glas. Via de intercom is er zichtbaar wie er voor de deur staat. Eenmaal tweehoog aangekomen is de kantoorruimte gelegen aan een ruime hal, voorzien van nette vloerbedekking.

Ruime entree met pantry en twee toiletten
Achter de toegangsdeur is een ruime entree van het kantoor te vinden. Daar is plaats voor twee toiletten, een pantry en een cv-ruimte. Het keukenblokje is praktisch ingedeeld, met kastruimte boven en onder. Dankzij een praktische indeling zijn er drie kamers gecreëerd, maar meer kamers creëren is ook een mogelijkheid. Met glas over de gehele zijkant van het pand is het ook een aangenaam lichte plek. De uitstraling is verzorgd: keurig tapijt op de vloer, fris wit gestucte wanden en een hoog plafond van houten balken.

Vergaderruimte en kantine
Naast de grote lichte ruimte waar veel bureaus in passen telt het kantoor nog twee kamers. Dat maakt het eenvoudig mogelijk om er een spreekkamer of vergaderruimte in te richten. In een van de kamers past met gemak een flinke vergadertafel, de kantoorruimte ernaast zou ook prima als kantine kunnen dienen: er is een deur die direct naar de pantry gaat.

Dakterras van circa 40 vierkante meter
Een aantrekkelijk extraatje van Smederijstraat 34 is het dakterras. En wat voor een dakterras: het buitenverblijf loopt over de gehele breedte van het kantoor (circa 10 meter!) en is ook nog eens circa 4 meter diep. Het terras is betegeld en voorzien van een fraaie stalen afrastering. Zodra het weer het toelaat is het ongetwijfeld aangenaam lunchen aan de grote buitentafel. Op die warme dagen blijft het ook binnen aangenaam: de gehele ruimte is voorzien van airco. In de wintermaanden houdt de verwarming de temperatuur probleemloos op peil.

Ook parkeren is geen probleem. Bij het kantoor horen drie gereserveerde plaatsen, direct voor en naast het pand gelegen. Door de ligging op een centrale plek in De Woerd is er in de directe omgeving altijd wel een plek te vinden voor bezoekers. De omgeving is in ieder geval inspirerend voor ondernemers: volop bedrijvigheid en veel bekende namen in de directe buurt.

De vraagprijs voor Smederijstraat 34 is € 319.000 k.k. Daar komt per maand nog ongeveer € 160,- bij voor de vereniging van eigenaren.

Kenmerken


Vraagprijs
€ 319.000 k.k.
Status
Verkocht
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Totaaloppervlakte
156m²
Voorzieningen
Liften, Pantry, Toilet, Verwarming
Ligging
bedrijventerrein
Parkeren onoverdekt
3 Parkeerplekken

Plattegrond

Locatie


[ { "address": "Smederijstraat 34", "zipCode": "2671 BV", "city": "Naaldwijk", "lat": 52.0028921, "lng": 4.2113362 } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?