VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Jupiter 37 A

2685 LV Poeldijk

OmschrijvingVerkocht

Goed onderhouden bedrijfsunit op populair bedrijventerrein Mercurius in Poeldijk
Ideale uitvalsbasis voor ondernemers die in een grotere regio actief zijn

Ondernemen in een bedrijfsruimte die net zo dicht bij het Westland als bij Den Haag ligt. Op een gemoedelijk bedrijventerrein met een prima infrastructuur. Neem een kijkje aan de Jupiter 37-A, op bedrijventerrein Mercurius in Poeldijk. Er staat een bedrijfsunit te koop die niet alleen representatief maar vooral ruim is: een begane grond en een verdieping van beide 111 vierkante meter, plus een entresol van nog eens 52 vierkante meter. Goed onderhouden, direct te betrekken. De vraagprijs bij Van Baar Makelaars: € 298.000 kosten koper.

Bedrijventerrein Mercurius is een plezierige locatie voor ondernemers. Het terrein aan het Mercuriusplein is één met De Planeten, dat er pal naast ligt. Beide terreinen zijn vooral in trek bij kleinere ondernemingen. Een veelheid van branches is er gevestigd. De ontsluiting van het Mercuriusplein is uitstekend: via de N211 en de Slachthuiskade is er een snelle toegang. Via de N211 zijn Monster en ‘s-Gravenzande binnen bereik, via de afslag naar de Nieuweweg is het 10 autominuten naar de Veilingroute die naar steden als Den Haag, Delft en Rijswijk gaat.

Verzorgde uitstraling
Nummer 37-A aan de Jupiter is het hoekpand van een rijtje van zes bedrijfsunits. De buitenkant doet verzorgd aan, met hemelsblauw verfwerk en een overheaddeur in donkerrood. Ook is er aparte toegangsdeur. Met 111 vierkante meter is de begane grond ruim en daardoor geschikt voor veel toepassingen. Ook toepassingen die hoogte vragen: met ruim 4,50 meter is de vrije werkhoogte royaal. Op de begane grond is het toilet te vinden. De drie vaste kasten zijn ideaal voor het opbergen van materialen en gereedschap.

Entresol en eerste verdieping
Via de trap bereikt u het entresol, dat de helft van de oppervlakte van beneden heeft. Het is een prima plek voor de opslag van materialen en voorraden, met een vrije hoogte rond de twee meter. Nog een trap verder is de eerste verdieping te vinden, ook 111 vierkante meter groot. Deze is momenteel ingedeeld in drie delen: een grote bedrijfsruimte van ongeveer 70 vierkante meter, met een kantine en een aparte kamer. In de kantine is een keukentje geïnstalleerd.

Geschikt voor veel ondernemers
De bedrijfsunit beschikt over krachtstroom en wordt verlicht met armaturen. De bedrijfsruimte op de eerste verdieping heeft het plezier van een forse lichtstraat. Voor het bedrijfspand zijn twee eigen parkeerplaatsen. Dat maakt Jupiter 37-A tot een optie die voor veel ondernemers geschikt is. Veel werkruimte, de mogelijkheid om meerdere bedrijfsbusjes binnen en buiten te parkeren en een handig entresol als magazijn.

Delen


Kenmerken


Vraagprijs
€ 298.000 k.k. incl BTW.
Status
Verkocht
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999
Totaaloppervlakte
274m²
Voorzieningen
Lichtstraten, Overheaddeuren, Toilet, Pantry
Ligging
bedrijventerrein

Interactieve plattegrond


" target="_blank">Bekijk interactieve plattegrond
(draai hiervoor uw telefoon)

Documenten


Locatie


[ { "address": "Jupiter 37", "zipCode": "2685 LV", "city": "Poeldijk", "lat": 52.0207605, "lng": 4.2083826 } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie.

Gratis waarderapport