VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Voorstraat 53

2685 EJ Poeldijk

OmschrijvingVerhuurd

Winkelruimte te huur in hartje centrum van Poeldijk!
Er is een extra entree gecreëerd welke bereikbaar is via het parkeerterrein van de Jumbo!

Op zoek naar een gunstig gelegen winkel-kantoor- woon pand in Poeldijk? Nummer 53 op de Voorstraat staat te huur. Het bestemmingsplan omschrijft veel mogelijkheden zoals: Detailhandel, en dienstverlening, ambachtelijke bedrijven, kantoren, maatschappelijk en horeca. Het is de winkelstraat van Poeldijk, gunstig gelegen om de hoek van publiekstrekkers als Jumbo en Action. Door de komst van die twee ketens heeft het winkelhart van het dorp een nieuwe impuls gekregen. Met de nieuwbouw aan de rand van Poeldijk is ook het aantal consumenten verder toegenomen. Daardoor neemt het winkelen in eigen dorp nog altijd toe.

Pand van 153 vierkante meter!
Voor detaillisten zijn er nog genoeg branches te bedenken waar Poeldijkers graag meer uitbreiding zouden willen zien. Je krijgt je kans op een heel aantrekkelijk punt, met volop ruimte voor een veelzijdige invulling: in totaal 153 vierkante meter. Nummer 53 is voorzien van een uitnodigende glazen gevel.

Keuken of werkplaats
Aansluitend aan de winkel is ruimte die ideaal is voor bijvoorbeeld een keuken of een werkplaats. Verder heb je er een klein kantoor, een opslagruimte en een toilet. Er is een achterdeur beschikbaar voor leveranciers.

Er is een extra entree gecreëerd welke bereikbaar is via het parkeerterrein van de Jumbo. Aan de Voorstraat zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden te vinden. Met de verdere nieuwbouw plannen voor het dorp Poeldijk in het verschiet is voor de toekomst een aanzuigende werking op de eigen inwoners verzekerd!

In overleg met de verhuurder wordt de winkelruimte nog afgebouwd.

Delen


Kenmerken


Huurprijs
€ 1.400 per maand excl BTW.
Status
Verhuurd
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
1930
Totaaloppervlakte
153m²
Welstandklasse
A1

Locatie


[ { "address": "Voorstraat 53", "zipCode": "2685 EJ", "city": "Poeldijk", "lat": 52.0223879, "lng": 4.2179221 } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie.

Gratis waarderapport