VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Generaal Spoorlaan 485 a

2283 GL Rijswijk

OmschrijvingNog circa 500 m2 winkel/kantoor/praktijkruimte te huur, vrij in te delen vanaf circa 180 m2. Het betreft een zeer gunstig gelegen duurzame ontwikkeling met een moderne uitstraling.

Het gebouw grenst direct aan winkelcentrum 'In de Bogaard' waar tevens een nieuw foodcourt ontwikkeld gaat worden en bevindt zich op 5 minuten loopafstand van NS station Rijswijk en overige openbaar vervoermiddelen waarmee de bedrijfsruimte vanuit de gehele randstad eenvoudig te bereiken is. Daarnaast is het ook zeker strategisch gelegen ten opzichte van de toe- en afrit van de A4 en A13 en daarmee uitstekend bereikbaar. De gemeente Rijswijk zet zich momenteel in om de Bogaard en omgeving te transformeren tot een levendig woon-, winkel-, verblijfsgebied. Vergunningen zijn reeds afgegeven voor het (om)bouwen van nieuwe woningen in en rondom de Bogaard.

Over het complex:
In het hart van Rijswijk aan de Steenvoordelaan, wordt het voormalige hoofdkantoor van de Belastingdienst getransformeerd tot een hypermodern en duurzaam appartementengebouw dat van alle gemakken is voorzien. Het voormalige kantoorpand is in 1966 gerealiseerd volgens een zeer vernieuwde bouwmethode en wordt nu getransformeerd tot een woongebouw waar privacy, veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van een WKO-installatie (Warmte-Koude-Opslag), kunnen de maandelijkse energielasten tot een minimum worden beperkt.

De Generaal biedt straks niet alleen ruimte aan 200 appartementen maar ook aan een grote commerciële ruimte van circa 725 m2 op de begane grond. De eerste 250 m2 is reeds verhuurd aan een tandartsenpraktijk uit Rijswijk.

Kenmerken:
- Nog beschikbaar circa 500 m2 bedrijfsruimte vrij in te delen, vanaf circa 180 m2
- Huurprijs bij oplevering Casco € 150,- m2 per jaar excl. BTW
- Huuprijs bij oplevering Casco+ (Riool/ Vloerverwarming / Ventilatie gezamenlijk af te stemmen) €195,- m2 per jaar excl. BTW
- Casco oplevering vanaf 1 oktober 2019 met uitloop tot 1 januari 2020
- Bestemming: Commercieel, diensten, service en lichte horeca vallend onder categorie 1C
- Zichtlocatie
- Evt. terras mogelijkheden
- Goede aansluiting openbaar vervoer
- Midden in het nieuwe centrum Rijswijk
- Contractperiode minimaal 5 jaar
- Eventuele optie tot koop
- Eventueel parkeergelegenheid te huur

Bijzonder geschikt voor o.a.:
- Verzorging en welzijn
- Makelaarsbureau
- Advocatenkantoor
- Uitzendbureau
- Sportschool
- Welzijn
- Advies en/of verzekeringen

Delen


Kenmerken


Huurprijs
€ 150 per m² per jaar excl BTW.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2019
Totaaloppervlakte
500m²
Ligging
overig

Locatie


[ { "address": "Generaal Spoorlaan 485", "zipCode": "2283 GL", "city": "Rijswijk", "lat": 52.042247, "lng": 4.321896 } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.