Dorpskade ong

2291 HT Wateringen

Omschrijving20 nieuwbouw bedrijfsunits van 60 tot 276 m2 b.g. in aanbouw vanaf € 110.000.
Oplevering april 2018! Top zichtlocatie: Dorpskade Wateringseveld

Het zijn weer tijden voor ondernemers om aan investeren te denken. En om precies te zijn: investeren in een nieuwe bedrijfsunit. Een bedrijfsunit die, als het aan een ambitieuze ondernemer ligt, centraal gelegen is, op een aansprekende locatie en ook nog eens nieuw is. En laat dat checklistje nu eens prima aansluiten bij een nieuwbouwproject in aanbouw. Op bedrijventerrein Wateringseveld komen op de hoek Dorpskade/Vlasser (rotonde) 20 nieuwbouw bedrijfsunits. Oplevering april 2018! Al vanaf 60 vierkante meter begane grond is er bedrijfsunit beschikbaar. De grootste bedrijfsunit is 276 vierkante meter begane grond en is te koppelen tot zelfs 552 vierkante meter begane grond. Bij Van Baar Bedrijfsmakelaars staat het project net in de verkoop.

20 bedrijfsunits in 6 verschillende maten
Inmiddels is de bouw al ver gevorderd. De bedrijfsunits zijn er in 6 verschillende maten. Al vanaf 60 vierkante meter begane grond is instappen in het project mogelijk. Wie meer wil wordt ook op zijn wenken bediend. Naast de tussenmaat van 190 en 205 vierkante meter zijn er ook units van 230 en 276 vierkante meter begane grond. Eventueel is er meer ruimte beschikbaar door de bedrijfsunits te koppelen.

Afgesloten en veilig bedrijfsterrein
Het pand krijgt een heel representatief en modern uiterlijk. Veilig ondernemen is verzekerd: het terrein wordt afgesloten met een poortdeur. Elke eigenaar krijgt daarvan de sleutel. Op het terrein zijn 33 algemene parkeerplaatsen beschikbaar. De prijslijst begint voor de kleinste bedrijfsunits al bij € 110.000 exclusief btw, vrij op naam. Dat zijn prijzen waarvoor het weer loont om te verhuizen naar een andere plek. Zeker als dat déze plek is, die gelegen is aan een absolute zichtlocatie met veel passanten. Vanaf de locatie liggen de A4 en de A13 binnen bereik. Ondernemers met interesse kunnen terecht bij Van Baar Bedrijfsmakelaars.

Koopsom vanaf € 110.000 ex. BTW v.o.n.

Delen


Kenmerken


Vraagprijs
Op aanvraag excl BTW.
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Totaaloppervlakte
60m²

Locatie


[ { "address": "Dorpskade 0", "zipCode": "2291 HT", "city": "Wateringen", "lat": 52.022922, "lng": 4.2732686 } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.