VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Naaldwijkseweg 26

2291 PA Wateringen

OmschrijvingVerkocht

Extra diepe en tweelaagse bedrijfsruimte op bedrijventerrein Westland Business Center in Wateringen

Op zoek naar die multifunctionele bedrijfsunit op een representatieve en goed bereikbare locatie? Ga ondernemen aan de Naaldwijkseweg 26 in Wateringen. Bedrijventerrein Westland Business Center is een plek waar veel bekende ondernemers zijn neergestreken. In een van de bedrijfsverzamelgebouwen is een tweelaagse bedrijfsruimte met kantoor vrijgekomen. Met bouwjaar 1999 is er op de staat van onderhoud weinig tot niets aan te merken.

Met het frisse blauw op de hele eerste etage oogt het complex nog even netjes als bij de oplevering. Aan de voorkant heb je de beschikking over een loopdeur. De bedrijfswagen gaat door de overheaddeur naar binnen. Daar wacht je een zee van ruimte. De unit is circa 5 meter breed en loopt bijna circa 14,5 meter naar achter door. Qua hoogte heb je er veel vrijheid: het grootste deel is circa 4 meter hoog, het deel met de vide zelfs circa 7 meter.

Vrij indeelbare bovenverdieping
Ook de binnenkant ziet er nog altijd uitstekend uit. Via de brede trap bereik je de eerste verdieping. Deels geschikt voor opslag of als magazijnruimte, deels voor kantoor. Een grote lichtkoepel houdt het op deze etage heerlijk licht. Met ruim circa 20 vierkante meter kun je in het kantoorgedeelte aan de voorzijde meerdere werkplekken creëren. Ook een kantine met bar behoort tot de mogelijkheden. Het kantoor is voorzien van een systeemplafond. Op de bovenverdieping is ook het toilet te vinden.

Ideaal bereikbaar vanuit meerdere plaatsen
De totale oppervlakte is net circa 130 vierkante meter. Buiten heb je twee parkeerplaatsen tot je beschikking. En qua bereikbaarheid kun je op het bedrijventerrein aan de rand van het Westland niet beter zitten: in 2 minuten sta je voor de verkeerslichten op de kruising met de N222, met een ideale toegang richting het Westland, Den Haag, Rijswijk, Delft en andere plaatsen.

VvE bijdrage is € 47,72 per maand

De gehele inboedel is ter overname.
Bieden vanaf € 185.000 k.k.

Delen


Kenmerken


Vraagprijs
€ 185.000 k.k. excl BTW.
Status
Verkocht
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
1999
Totaaloppervlakte
129m²
Ligging
bedrijventerrein
Parkeren onoverdekt
2 Parkeerplekken

Locatie


[ { "address": "Naaldwijkseweg 26", "zipCode": "2291 PA", "city": "Wateringen", "lat": 52.0151579, "lng": 4.2870523 } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie.

Gratis waarderapport