VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Naaldwijkseweg 84 C

2291 PA Wateringen

OmschrijvingVerkocht

Centraal ondernemen op circa 180 vierkante meter op bedrijventerrein Zwethove in Wateringen

Op zoek naar je ideale bedrijfsruimte op het druk bezochte bedrijventerrein Zwethove, randje Westland/Delft/Den Haag? Gevonden! Naaldwijkseweg 84-C (circa 180 vierkante meter) is te koop. Het is een plek pal achter Nissan garage Zeeuw & Zeeuw, je kijkt schuin uit op Mandemakers Keukens en verderop vind je Hornbach. Beneden een ruime werkplaats, boven de mogelijkheid voor één of meer kantoorruimten, een kleedruimte, een keuken en een kantine.

De hal maakt deel uit van een rijtje bedrijfsunits dat in 2009 is neergezet. De uitstraling is zoals je die van een unit van een recent bouwjaar mag verwachten: representatief en in prima staat van onderhoud. De gebruiksmogelijkheden zijn groot.

Werkhoogte van bijna 4 meter
De vloer is van beton, grote tl-lampen houden de ruimte heerlijk licht. Met een werkhoogte van circa 3,70 meter heb je ook de mogelijkheid om er met grotere objecten aan de slag te gaan. Naast de overheaddeur is er een aparte deur voor het bovengedeelte. Dit bovengedeelte heeft ook een oppervlakte van circa 90 vierkante meter en een hoogte van circa 3,40 meter.

Vrij indeelbare bovenverdieping
De verdieping is al deels ingericht, maar je hebt er nog alle mogelijkheden om er een eigen invulling aan mee te geven. Er is een grote kantoorruimte die eventueel in twee of drie kantoorkamers kan worden gesplitst. Aan de achterzijde is een aparte kleedruimte met een douche en twee toiletten. Ook een keuken met keukenblok ontbreekt niet. Een kantine of eventueel een eigen bar behoort dus tot de mogelijkheden.

Uitstekende bereikbaarheid, moderne infrastructuur
De bedrijfsunit aan de Naaldwijkseweg in Wateringen is uitstekend bereikbaar. Het Westland, Delft en Den Haag zijn alle drie binnen 15 autominuten bereikbaar. Extra voordeel is de moderne infrastructuur van bedrijventerrein Zwethove. Brede wegen, veel groen en water, ruim van opzet en met voldoende parkeergelegenheid rondom. Bovendien profiteer je van de aanwezigheid van grote en bekende bedrijven. Bij de bedrijfsruimte behoren drie parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen beginnen bij de overhead deur en lopen door tot aan de hoek van de bedrijfsruimte. De VvE bijdrage is €59,31 euro per maand.

Delen


Kenmerken


Vraagprijs
€ 245.000 k.k. excl BTW.
Status
Verkocht
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009
Totaaloppervlakte
180m²
Ligging
bedrijventerrein

Interactieve plattegrond


Bekijk interactieve plattegrond
(draai hiervoor uw telefoon)

Locatie


[ { "address": "Naaldwijkseweg 84", "zipCode": "2291 PA", "city": "Wateringen", "lat": 52.0137237, "lng": 4.2823756 } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie.

Gratis waarderapport