VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Stoelmatter 15 D

2292 JM Wateringen

OmschrijvingNOG ENKELE UNITS TE HUUR VANAF € 975,- EX. BTW PER MAAND

20 nieuwbouw bedrijfsunits van 60 m2 tot 276 m2 begane grond. 100% VERKOCHT.

Oplevering per direct! Top zichtlocatie: Dorpskade Wateringseveld

Het zijn weer tijden voor ondernemers om aan investeren te denken. En om precies te zijn: investeren in een nieuwe bedrijfsunit. Een bedrijfsunit die, als het aan een ambitieuze ondernemer ligt, centraal gelegen is, op een aansprekende locatie en ook nog eens nieuw is. En laat dat checklistje nu eens prima aansluiten bij een nieuwbouwproject. Op bedrijventerrein Wateringseveld staan op de hoek Dorpskade/Vlasser (rotonde) 20 nieuwbouw bedrijfsunits, gelegen aan de Stoelmatter. Oplevering per direct! Al vanaf 60 vierkante meter begane grond is er bedrijfsunit beschikbaar. De grootste bedrijfsunit is 276 vierkante meter begane grond. Bij Van Baar Bedrijfsmakelaars staat het project in de verkoop en verhuur.

Afgesloten en veilig bedrijfsterrein
Het pand krijgt een heel representatief en modern uiterlijk. Veilig ondernemen is verzekerd: het terrein wordt afgesloten met een poortdeur. Op het terrein zijn algemene parkeerplaatsen beschikbaar. De prijslijst begint voor de kleinste bedrijfsunits al bij huur vanaf € 975,- exclusief BTW per maand, de koopsommen zijn op aanvraag. Dat zijn prijzen waarvoor het weer loont om te verhuizen naar een andere plek. Zeker als dat déze plek is, die gelegen is aan een absolute zichtlocatie met veel passanten. Vanaf de locatie liggen de A4 en de A13 binnen bereik. Ondernemers met interesse kunnen terecht bij Van Baar Bedrijfsmakelaars.

Delen


Kenmerken


Vraagprijs
Op aanvraag excl BTW.
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Totaaloppervlakte
60m²
Ligging
bedrijventerrein

Locatie


[ { "address": "Stoelmatter 15", "zipCode": "2292 JM", "city": "Wateringen", "lat": 52.0144195, "lng": 4.2936504 } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.