VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Stoelmatter 17 A

2292 JM Wateringen

OmschrijvingVerkocht

Zaken doen op het modernste bedrijventerrein van het Westland?

De bedrijventerreinen aan de rand van het Westland, Wateringseveld en Zwethove, staan bekend als de modernste van de regio. Ruim van opzet, een prima infrastructuur en een ideale bereikbaarheid. Ondernemers die op zoek zijn naar een bedrijfsunit vinden er één aan de Stoelmatter 17-A, op Wateringseveld. Met bouwjaar 2018 mag duidelijk zijn dat de staat van onderhoud nog altijd perfect is.

De bedrijfsunit heeft een vloeroppervlakte van ongeveer circa 60 m2 begane grond. Tevens is er een verdiepingsvloer van circa 60 m2 aanwezig.

Faciliteiten
Via de elektrische overheaddeur is er een snelle en eenvoudige toegang. Keuken en toilet bevindt zich op de verdieping. Via een elektrisch bedienbare poort kan het terrein hermetisch worden afgesloten voor onbevoegden.

Representatieve uitstraling
De uitstraling is zonder meer representatief. De bedrijfsunit maakt deel uit van een bedrijfsverzamelgebouw met meerdere geschakelde units. De ligging is uitstekend, ongeveer op de hoek van de Stoelmatter en de Hoefsmid waar een vestiging van de Makro te vinden is. Daardoor is de ontsluiting uitstekend: binnen 1 minuut is de N211, de Wippolderlaan, binnen bereik.

Op beide bedrijfsterreinen zijn meerdere grote ondernemingen gevestigd. De strategische ligging maakt de bedrijfsterreinen heel geschikt voor ondernemers die hun doelgroep hebben in het Westland, Den Haag, Delft en Rijswijk.

De VvE kosten bedragen ca. € 50,- euro per maand.

Vraagprijs € 250.000 ex. BTW k.k.

Delen


Kenmerken


Vraagprijs
€ 250.000 k.k. excl BTW.
Status
Verkocht
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
2018
Totaaloppervlakte
120m²
Ligging
bedrijventerrein

Locatie


[ { "address": "Stoelmatter 17", "zipCode": "2292 JM", "city": "Wateringen", "lat": 52.0143746, "lng": 4.2937165 } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie.

Gratis waarderapport