VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Goudenregenstraat 8: deels vrij indeelbare eengezinswoning op XL-perceel

Wonen op loopafstand van het strand én van de winkels in Monster

Nog geen kilometer wandelen is het naar het Heijdse strand, vanaf de Goudenregenstraat in Monster. Da’s met stevig doorstappen een minuutje of 10. Maar niet alleen voor liefhebbers van zand en water is nummer 8 een heerlijk huis. De gehele kavel is maar liefst 165 vierkante meter groot, veel meer dan gebruikelijk is voor een eengezinswoning. Tuinplezier genoeg dus, maar hoe ziet het er van binnen uit? Zonder meer fraai, onder meer met een marmeren vloer over de gehele benedenverdieping. Het huis aan de rand van het Monsterse centrum staat nét bij Van Baar Makelaars te koop. Vraagprijs: € 425.000 kosten koper.

De Goudenregenstraat ligt in een rustig stukje Monster. Naar het centrum van het dorp is het ongeveer nét zo ver als naar het strand. De auto kan dus rustig op z’n eigen parkeerplaats voor het huis blijven staan. De woningen staan er sinds 1994. Dat verklaart meteen waarom er op het onderhoud niets op aan te merken is, zowel van binnen als van buiten.

Als de turquoise voordeur open zwaait, is het de look van marmer die meteen de aandacht trekt in de opvallend ruime entree. De combinatie van grijs en gebroken wit is neutraal genoeg om het met het volgende interieur te kunnen vinden. Koude voeten zijn er niet bij: als het ooit nog eens winter gaat worden, doet de vloerverwarming onzichtbaar haar werk. Zichtbaar - vooral voor de gezelligheid - is wel de gashaard in de woonkamer.

Grote en lichte woonkamer

Groot is de woonkamer ook: van voor naar achter ruim 9 meter, met een breedte van iets meer dan 5. In combinatie met de royale lichtval, dankzij het vele glas de achtergevel, geeft dat een heel lichte indruk. De keuken staat in een hoek, met een U-opstelling die extra veel werkruimte oplevert. Ook hier weer natuursteen, maar dan als aanrechtblad: graniet. De stijl van de keuken doet een beetje oud-Hollands aan, passend bij de paneeldeuren in het huis. Kastruimte is er in overvloed, een inductiekookplaat maakt het onderhoud eenvoudig. Ook in de keuken is er een fors raam te vinden, zodat het een plezierig lichte ruimte is.

Extra grote slaapkamer

Boven is de indeling niet zoals gebruikelijk met drie slaapkamers. Twee zijn er samengevoegd, waardoor de grootste slaapkamer ook écht groot is: ruim 5 bij 4,80 meter. In deze kamer is meteen een forse vaste kast te vinden die de garderobe opslokt. Ook de tweede slaapkamer heeft nog altijd flinke afmetingen: prima kinderkamer of eventueel een rustige werkkamer in coronatijd. De badkamer heeft de luxe van bad én douche. De staat van onderhoud is uitstekend, de kleur wit is neutraal.

Wat doen we met de zolder?

Twee slaapkamers is misschien wat weinig, maar de oplossing is op de tweede verdieping te vinden. De zolder is nu nog leeg, maar kan slim worden ingedeeld voor slaapkamer drie en vier. Aan de ruimte zal het niet liggen, en de installatie van dakkapellen maakt beide kamers ook visueel nog een stuk groter. Dan blijft er nog een hoekje over voor de cv en de combinatie van wasmachine met droger.

Tuin met gunstige zonligging

De tuinen aan de Goudenregenstraat zijn ongekend groot. Vanaf de schuifpui tot aan de achterdeur bij de berging gerekend is de tuin precies 14 meter diep. Die lengte, en de ligging op het westen, levert extra veel zonne-uren op: in de zomer is er de hele dag zon, tot ’s avonds half acht. De grote tegels versterken nog eens de dieptewerking. Via het achterom is de berging bereikbaar, om de fietsen te stallen.

Al met al een huis in prima staat, dat vraagt om een creatieve invulling van de bovenverdieping. Dan wordt het in één keer een vijfkamerwoning, op een forse hoek grond zelfs. Centraal gelegen in Monster, slim gelegen met het oog op bestemmingen in het Westland en Den Haag. Bij Van Baar Makelaars staat nummer 8 te koop voor € 425.000 kosten koper.

 

 

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?