VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Korte Kruisweg 48

2676 BS Maasdijk

20 huurappartementen

OmschrijvingTE HUUR
Wonen in Huize de Bankier. Per saldo het meeste woonplezier in Maasdijk!

Maasdijk heeft er een nieuw appartementencomplex bij: Huize de Bankier. Het is een gebouw dat elke inwoner nog kent, op de hoek van de Korte Kruisweg en de Tuindersweg. Maar ook een gebouw dat een complete metamorfose heeft ondergaan. Door de aanbouw van een nieuwe vleugel is er ruimte ontstaan voor 20 huurappartementen. Appartementen die alle comfort en veiligheid bieden die u zich op latere leeftijd maar kunt wensen. En die u ook verzekeren van de nodige zorg op het moment dat u zorg nodig heeft. Wat wilt u nog meer, op loopafstand van alles wat Maasdijk tot zo’n heerlijke plek om te wonen maakt?

Het is een keus waar iedereen vroeg of laat in het leven voor komt te staan. Het liefst wilt u uw grote woning inruilen voor iets wat overzichtelijker en minder tijdrovend is. Niet langer meer trappen hoeven lopen, niet meer de verplichting van een tuin die u moet onderhouden. Appartementen die aan uw wensen beantwoorden zijn echter dun gezaaid, als u het liefst trouw blijft aan Maasdijk. Met Huize de Bankier krijgt u die kans. Een eenmalige kans.

20 huur appartementen in diverse typen
Slechts 20 appartementen telt Huize de Bankier. Binnen dat aantal vindt u een grote verscheidenheid aan indelingen en oppervlakten. Afgestemd op de wensen van bewoners alleen, maar ook als u met z’n tweetjes bent. Zo kiest u de woonoppervlakte die het meest bij uw behoeften aansluit. En ook de ligging.

Zorg voor later is ingecalculeerd
Misschien bent u nu nog gezond. Maar ook als uw situatie later verandert, woont u bevoorrecht in uw appartement in Huize de Bankier. U heeft er namelijk uw eigen vaste aanspreekpunt voor alle zorggerelateerde zaken. Heeft u vragen over het invullen van een zorgformulier? Moet er een maaltijdservice voor u worden geregeld? Of zijn er andere vragen waar u geen antwoord op heeft? Uw zorgcontact is altijd bereikbaar
en direct aanspreekbaar. Voor raad én daad, betrouwbaar en hulpvaardig.

Alles wat u nodig heeft
Op latere leeftijd kiest u eerder voor gemak dan voor een veelheid aan ruimte die toch ongebruikt blijft. Daar speelt Huize de Bankier op in: 12 appartementen zijn uitgevoerd als tweekamerwoning. U heeft er alles wat u nodig heeft: een woonkamer met open keuken, een slaapkamer en een badkamer. 8 appartementen zijn uitgevoerd als eenkamerappartement. Met het oog op later zijn deurposten nét ietsje breder uitgevoerd.

Studio's vanaf 35 m2 - 45 m2. Appartementen vanaf 51 m2 - 74 m2
Huurprijs op aanvraag

- Wonen met ingebouwde gezelligheid
- Compleet met keuken en badkamer
- Zorg op maat mogelijk
- Sfeervol huisrestaurant

Kijk voor meer informatie op huizedebankier.nl

Delen


Kenmerken


Overdracht

Vraagprijs
Op aanvraag
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort appartement
Beneden + bovenwoning, Appartement
Gelegen op
1e woonlaag
Soort bouw
Bestaande bouw
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
74m²
Inhoud
148m³

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1

Locatie


[ { "lat": "51.9575531", "lng": "4.2126021", "heading": "0", "pitch": "0" } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.