VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Tuindersweg 30 ong

2676 BH Maasdijk

OmschrijvingNog 2 woonkavels te koop aan de Tuindersweg !
Landelijk wonen in Maasdijk en tóch vlakbij de dorpskern


Kavel 0 VERKOCHT
Kavel 1 875 m2 VERKOCHT
Kavel 2 889 m2
kavel 3 891 m2

Landelijk wonen en tóch met alle voorzieningen om de hoek. Bestaat zoiets? In het Westland amper. Behalve in Maasdijk, aan de Tuindersweg. Rustig wonen is gegarandeerd, te midden van een paar andere vrijstaande woningen. En nét op de plek waar de dorpskom begint, zijn nog twee kavels te koop. Flinke kavels ook: 889 en 891 vierkante meter.

Vrijstaande bestaande woningen worden niet meer weggegeven. Voor wie het kan betalen, wordt een kavel kopen en er een huis neerzetten daardoor een reële optie. Zeker aan de Tuindersweg in Maasdijk.

Scherpe prijs
Dat is een vierkantemeter prijs die aanzienlijk scherper is dan de prijs die er elders in het Westland wordt gevraagd. Terwijl de kaveloppervlakten elders ook nog eens een flink stuk kleiner zijn.

Soepele bouwvoorschriften
De bouwvoorschriften in Maasdijk geven aanstaande kopers alle vrijheid. Zo mag er maximaal een inhoud van 1000 kubieke meter gebouwd worden. Zeg maar, naar Westlandse begrippen: een kast van een huis. Rondom de kavels – twee van de vier is al van eigenaar verwisseld - is het rustig wonen. De enkele auto die over de Tuindersweg rijdt, valt onder de categorie bestemmingsverkeer.

Maasdijk is om de hoek
En tegelijkertijd is de kern van het dorp letterlijk om de hoek. Een paar honderd meter is het naar de supermarkt en de andere winkels van Maasdijk. Interesse? Bel Van Baar Makelaars. Want een plek als deze is in een overvolle regio als het Westland: absoluut zeldzaam!


Koopsom € 400.000 inclusief BTW

De afbeeldingen van de woningen zijn slechts voorbeelden, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Delen


Kenmerken


Overdracht

Vraagprijs
Op aanvraag
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
995m²

Indeling

Locatie


[ { "lat": "51.9613041", "lng": "4.2083942", "heading": "0", "pitch": "0" } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.