VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Zuidergors 13

3151 ZG Hoek van Holland

OmschrijvingVerhuurd

De Kulk: ideale uitvalsbasis richting het Westland, Den Haag en Rotterdam
Kleinschalige bedrijfsruimte met kantoorruimte op modern en vriendelijk bedrijventerrein

Heb je als ondernemer meer ruimte nodig? En het liefst werkruimte, opslag en een kantoor in één? Zoek het eens in Hoek van Holland, aan de Zuidergors 13. Je vindt bedrijventerrein De Kulk aan de rand van het dorp, tegen het Westland aan. Goed bereikbaar, want via de Haakweg en de Hoekse Baan is er een supersnelle ontsluiting naar het Westland, Den Haag en Rotterdam. Met circa 55 m2 begane grond, entresol circa 10 m2 en circa 55 m2 verdieping heb je er een perfecte middelgrote bedrijfsruimte aan.

De Kulk is een kleinschalig bedrijventerrein met een mix van grote en kleinere ondernemingen. Veel van de bewoners hebben een link met de ferry naar Harwich. Aan de Zuidergors staat een rijtje bedrijfsunits met gebruikers uit uiteenlopende sectoren. Het is de weg die parallel loopt aan de Hoekse Baan.

Nummer 13 zou weleens jouw geluksgetal kunnen worden. De unit heeft alles wat je als ambitieuze en groeiende ondernemer graag wilt zien in je nieuwe bedrijfsruimte. Via de elektrische overheaddeur - rijd je probleemloos naar binnen met je bedrijfswagen. Of je parkeert ‘m buiten op een van de parkeerplaatsen en je pakt de loopdeur.

Ideale werkomgeving met alles erop en eraan
Binnen zie je een grote werkvloer, die je helemaal naar je eigen idee kunt inrichten. Wat je nodig hebt is er: armaturen die voor een perfect verlichte werkomgeving zorgen, elektra en krachtstroom, een klein keukentje en een toilet met wasbakje. Via een afvoerputje vindt eventueel water z’n weg naar de riolering. In totaal heb je hier 55 vierkante meter tot je beschikking.

Verdieping vrij indeelbaar
Halverwege de begane grond vind je een handig entresol. Op de circa 10 m2 die het groot is, kun je aardig wat materialen kwijt. Loop verder op de trap op en je staat op de verdieping. Die is naar wens indeelbaar. Nu is één deel aan de voorzijde in gebruik als kantoorruimte. Door het vele glas is het een plezierige plek om te werken, met veel daglichttoetreding. Het andere deel van de verdieping kan perfect dienst doen als opslag. De verdieping is circa 55 m2 en heeft een verlaagd plafond.

Verzorgd ogend terrein
De Kulk heeft brede wegen en geen parkeeroverlast. Rondom is het groen. Zeg maar gerust: een representatieve plek om je bedrijf naar the next level te brengen. Eigenlijk gewoon een plezierige plek om te ondernemen, zeker als je werkgebied in een brede cirkel rond de Hoek ligt: alles is even makkelijk bereikbaar.

Kenmerken


Huurprijs
€ 1.100 per maand excl. BTW
Status
Verhuurd
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
2002
Totaaloppervlakte
120m²
Voorzieningen
Overheaddeuren, Krachtstroom, Toilet, Pantry
Ligging
bedrijventerrein

Locatie


[ { "address": " Zuidergors 13", "zipCode": "3151 ZG", "city": "Hoek van Holland", "lat": 51.9648898, "lng": 4.1587876 } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?