VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

verkoop woning

verkoop woning

Verkoop uw woning met de grootste kans op succes!

De gemiddelde verkooptijd van woningen is bij Van Baar Makelaars 5 weken. Dát is de succesformule van Van Baar Makelaars sinds 1988. We zijn aantoonbaar de makelaar die het snelste woningen verkoopt. Voor de hoogste prijs! Onze actieve verkoopstrategie is de sleutel tot succes. Want met Van Baar Makelaars bent u optimaal zichtbaar. Én in het gehele Westland, dus méér kans op die ene koper!

We beloven u geen gouden bergen. Door onze grote kennis van de markt schatten we vraagprijzen reëler in. Via veel media - waaronder elke week 1,5 pagina in weekblad Het Hele Westland - scoort uw woning het hoogste bereik in de doelgroep. Een klantgerichte begeleiding doet de rest. Binnen het compacte en slagvaardige team heeft u uw eigen contactpersoon. Eén die altijd te bereiken is, via het mobiel nummer of via Whatsapp.

 

Ook voor verhuur van uw woning

Liever nog niet verkopen, maar verhuren? We zijn ook een actieve verhuurmakelaar. Uw woning kunnen we voor kortere of langere tijd als huurwoning in de markt zetten. Met hetzelfde grote succeskans!

 

Waarom uw woning verkopen door Van Baar Makelaars?

 • Uw woning direct op alle bekende verkoopsites, zoals Funda.
 • Uniek alleen bij Van Baar Makelaars: Elke week een veel gelezen halve redactiepagina in Het Hele Westland om uw woning optimaal te presenteren, oplage 54.000!
 • Uniek alleen bij Van Baar Makelaars: Achterpagina advertentie in Het Hele Westland. Huis aan huis bezorgd in het hele Westland en Hoek van Holland, oplage 54.000!
 • Uniek alleen bij Van Baar Makelaars: Sneller verkopen voor hogere prijs door combinatie verkoopstrategie/vraagprijs in Het Hele Westland. 
 • Uniek alleen bij Van Baar Makelaars: Van uw woning maken wij foto's en leuke content, welke wordt geplaatst op Instagram, YouTube, Linked In, Facebook en Twitter.
 • Uniek alleen bij Van Baar Makelaars: Mogelijkheid tot (zelfs wekelijks) open huis.
 • Direct contact, korte lijnen met uw contactpersoon.
 • Alle formaliteiten worden voor u geregeld tot en met de notaris.

 

Uw woning verkopen?
Kies ook voor de succesformule van Van Baar Makelaars.
In drie stappen naar meer succes!

 • 1.Onderscheidende verkoopstrategie.
 • 2.Effectieve aanpak.
 • 3.Klantgerichte dienstverlening.

Meer informatie of een afspraak?

Stel hieronder uw vraag of neem contact op voor een afspraak:

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie.

Gratis waarderapport