VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Over Van Baar Makelaars

Van Baar Makelaars. Actief sinds 1988!

Van Baar Makelaars is al sinds 1988 actief in het Westland. We zijn thuis in woningen en in bedrijven (via Van Baar Bedrijfsmakelaars). Met een deskundig en compact team zijn we u van dienst. Dat doen we even zakelijk als enthousiast. We houden de lijnen graag kort. U krijgt bij Van Baar Makelaars snel antwoord op uw vragen en een helder antwoord. Bovendien houden we er een slagvaardige aanpak op na. Snel schakelen als de omstandigheden erom vragen. En direct reageren als er interesse is. Ook op zoek naar zo’n makelaar? Neem contact op.

Wie zijn wij?


Rob van Baar

Makelaar sinds 1988. Actief in woningen en bedrijven. Houdt van een transparante aanpak en een goed advies. Kan met 30 jaar ervaring snel en goed analyseren.
 

T 0174-638750
E rob@vanbaar.nl

Monique van Eendenburg

Makelaar sinds 1995. Combineert een klantgerichte begeleiding met een doortastende mentaliteit. Plezierige gesprekspartner, toegankelijk en sympathiek.
 

T 0174-638750
E monique@vanbaar.nl

Linda Vijverberg

Makelaar sinds 2004. Als geen ander bekend met Westlandse markt. Denkt actief mee en geeft praktische adviezen. Een gedreven all-rounder vol enthousiasme.
 

T 0174-638750
E linda@vanbaar.nl

Victoria Kastelein

Assistent-makelaar sinds 2014. Regelt alles wat er geregeld moet worden achter de schermen. Fungeert als rechterhand voor makelaarsteam. Coördineert aankoop- en verkoopprocessen. Service en kwaliteit gericht. 

T 0174-638750
E victoria@vanbaar.nl

Marlou PRINS

Makelaar. In 2016 begonnen als stagiaire en uitgegroeid tot makelaar. Voert het aan- en verkoopproces met veel enthousiasme uit. Passie voor het vak, doel- en servicegericht. 

 

T 0174-638750
E marlou@vanbaar.nl

anouk

Anouk Bruinen

Assistent-makelaar. Biedt ondersteuning aan het makelaarsteam. Verricht de administratieve en organisatorische werkzaamheden van de aankoop en verkoopprocessen. Gedreven & servicegericht.

T 0174-638750
E anouk@vanbaar.nl
×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie.

Gratis waarderapport