VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Over Van Baar Makelaars

Van Baar Makelaars. Actief sinds 1988!

Van Baar Makelaars is al sinds 1988 actief in het Westland. We zijn thuis in woningen en in bedrijven (via Van Baar Bedrijfsmakelaars). Met een deskundig en compact team zijn we u van dienst. Dat doen we even zakelijk als enthousiast. We houden de lijnen graag kort. U krijgt bij Van Baar Makelaars snel antwoord op uw vragen en een helder antwoord. Bovendien houden we er een slagvaardige aanpak op na. Snel schakelen als de omstandigheden erom vragen. En direct reageren als er interesse is. Ook op zoek naar zo’n makelaar? Neem contact op.

van baar makelaars

Wie zijn wij?


rob

Rob van Baar

Makelaar sinds 1988. Actief in woningen en bedrijven. Houdt van een transparante aanpak en een goed advies. Kan met 34 jaar ervaring snel en goed analyseren.
 

T 0174-638750
E rob@vanbaar.nl

monique

Monique van Eendenburg

Makelaar sinds 1995. Combineert een klantgerichte begeleiding met een doortastende mentaliteit. Plezierige gesprekspartner, toegankelijk en sympathiek.
 

T 0174-638750
E monique@vanbaar.nl

linda

Linda Vijverberg

Makelaar sinds 2004. Als geen ander bekend met Westlandse markt. Denkt actief mee en geeft praktische adviezen. Een gedreven all-rounder vol enthousiasme.
 

T 0174-638750
E linda@vanbaar.nl

Victoria Kastelein

Assistent-makelaar sinds 2014. Regelt alles wat er geregeld moet worden achter de schermen. Fungeert als rechterhand voor makelaarsteam. Coördineert aankoop- en verkoopprocessen. Service en kwaliteit gericht. 

T 0174-638750
E victoria@vanbaar.nl

fleurtje

Hallo, mijn naam is Fleurtje. Ook wel genoemd, de kantoorhond. Ik heet de klanten graag welkom en ik zorg voor een gezellige werksfeer.

van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?