VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

verkoop bedrijfspand

verkoop en verhuur bedrijfsruimte

Haal de beste prijs uit uw bedrijfsruimte met Van Baar Bedrijfsmakelaars

Een bedrijfsruimte verkopen/verhuren is specialistenwerk. Van Baar Bedrijfsmakelaar staat bekend als grootste bedrijfsmakelaar van het Westland. We verkopen of verhuren uw bedrijfsruimte voor de beste prijs.

Ondernemend Westland kennen we als geen ander. Daardoor kunnen we u eerder aan de juiste match helpen. Ook hebben we veel contacten met beleggers, ontwikkelaars en retailers. Zo'n groot netwerk vindt u alleen bij Van Baar Bedrijfsmakelaars. Wij kennen de ondernemers en de ondernemers kennen ons. Maak gebruik van ons netwerk!

We volgen de markt op de voet. Zo bepalen we vraag- en huurprijzen met meer kennis zaken. Met onze actieve verkoopstrategie laten we niets aan het toeval over. Door de korte lijnen zijn er direct antwoord op uw vragen. En door onze vasthoudende aanpak realiseert u in veel gevallen een hogere prijs dan u in gedachten had.

 

Waarom uw bedrijfsruimte verkopen/verhuren met Van Baar Bedrijfsmakelaars?

  • De grootste bedrijfsmakelaar van het Westland.
  • Uw bedrijfsruimte direct op alle bekende verkoop- en verhuursites, waaronder Funda in Business.
  • Uniek alleen bij Van Baar Bedrijfsmakelaars: Elke week een halve pagina in de regionale krant Het Hele Westland waarin uw bedrijfsruimte optimaal wordt gepresenteerd, oplage 54.000!
  • Uniek alleen bij Van Baar Bedrijfsmakelaars: Achterpagina advertentie in Het Hele Westland. Huis aan huis bezorgd in het hele Westland en Hoek van Holland, oplage 54.000!
  • Uniek alleen bij Van Baar Makelaars: Van uw bedrijfsruimte maken wij foto's en leuke content welke wordt geplaatst op Instagram, YouTube, Linked In, Facebook en Twitter.
  • Uniek alleen bij Van Baar Makelaars: Sneller verkopen voor hogere prijs door combinatie strategie/prijs.
  • Direct contact, korte lijnen met uw contactpersoon.
  • Alle formaliteiten worden voor u geregeld.

Meer informatie of een afspraak?

Stel hieronder uw vraag of neem contact op voor een afspraak:

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie.

Gratis waarderapport