VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Herenstraat 19 2

2681 BC Monster

OmschrijvingVerhuurd

TE HUUR
Praktijkruimte te huur (praktijk, beauty of kantoor) in praktijkcentrum Je Lijf en Je Leven.
Kamer 2 (zie plattegrond)

Op zoek naar een professionele ruimte voor uw eigen praktijk, beauty of kantoor? Die is er in Monster: aan de Herenstraat 19. Zo is het mogelijk om voor slechts € 579,- per maand uw eigen praktijk (circa 15 m2 en circa 50 m2 algemene ruimte), beauty of kantoor een heel professionele uitstraling mee te geven . En btw komt er niet meer bij. Dat maakt een vrijblijvende afspraak met Van Baar Bedrijfsmakelaars wel heel aantrekkelijk. Tevens is deelhuur mogelijk voor € 290,- per maand. Indien u kiest voor deelhuur, is het van belang dat u zelf voor een medehuurder zorgt. In dat geval kunt u gezamenlijk afspraken maken over de bezetting van de kamer.

De Herenstraat 19 is recent volledig verbouwd en vernieuwd en verkeerd in perfecte nieuw staat. De ruimte wordt opgeleverd met een hygiënische pvc-vloer en de wanden zijn voorzien van glasvliesbehang.

De gedeelde voorzieningen bestaan uit een koffiehoek waar u gezellig met collega's koffie kunt drinken, een moderne keuken, een toilet en een wachtruimte. Er is goede verlichting in de kamer door led-armaturen, verse luchtbehandeling systeem, verwarming en wandcontactdozen.

Het geeft klanten meer vertrouwen als een praktijk, beauty of kantoor is gevestigd in een professionele ruimte, compleet met een wachtruimte. Er zijn inmiddels meerdere huurders gevestigd onder andere: een mondhygieniste, een schoonheidssalon en een praktijk voor leerstrategieën.

Interesse?
Kom een kijkje nemen. Maak een afspraak bij Van Baar Makelaars en u bent enthousiast! Je Lijf en Je Leven is op een zichtlocatie in het centrum van Monster met volop parkeergelegenheid direct voor de deur.

Kenmerken


Huurprijs
Op aanvraag
Status
Verhuurd
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Totaaloppervlakte
65m²

Locatie


[ { "address": " Herenstraat 19", "zipCode": "2681 BC", "city": "Monster", "lat": 52.0216004, "lng": 4.170349 } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?