VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Industriestraat 23

2671 CT Naaldwijk

OmschrijvingVerhuurd

Kantooruimte Industriestraat 23 te Naaldwijk

Op het centraal gelegen bedrijventerrein de Woerd ligt deze mooie kantoorruimte van ca. 40 m2 op de 2de verdieping.
Bedrijventerrein De Woerd is het bedrijventerrein met het grootste aantal ondernemers in de regio. Op het terrein aan de rand van Naaldwijk zijn in totaal 173 ondernemers gevestigd.

Het heeft een perfecte ligging betreffende de ontsluiting ten opzichte van het Westland en de doorgaande weg N213/n222, die aansluiting geeft op het rijkswegennet, te weten de A4 en A20.

Het gebouw is gelegen op een perfecte zichtlocatie op de hoek van de Industriestraat en Energiestraat.
Middels een gedeelde entree op de begane grond komt u bij het trappenhuis. De entree beschikt over een eigen deurbelsysteem met deuropener, camera en intercomfunctie. Het pand beschikt over een BORG gecertificeerd alarmsysteem.
Via het trappenhuis komt u op de eerste verdieping waar zich de gedeelte sanitair ruimte bevinden.
Op de 2de verdieping bevinden zich meerdere kantoorruimte alsmede een gedeelde kitchenette.

Het pand is goed geïsoleerd en voorzien van dubbelglas. Het geheel wordt verwarmd middels een CV-combiketel met radiatoren. Het pand heeft door zijn vele ramen veel lichtinstraling tevens bevat elk kozijn een kantelraam. De kantoorruimte is volledig gestoffeerd en turn-key klaar. Elke ruimte bevat een kabelgoot met internet (glasvezel) en stroom aansluiting. Alle ruimte zijn voorzien LED verlichting voor een prettige werkomgeving.

Plattegrond: Kantoor 7.

Huurprijs:
€ 400 p/m exclusief btw en gebruikerslasten.
Geschatte servicekosten € 30 p/m2 per jaar exclusief btw (op nacalculatie).
Hieronder vallen onderhoud buitenterrein en groenvoorziening, glasbewassing en beveiliging bedrijfspand. Schoonmaak algemene ruimtes alsmede gebruik van gas, water en elektra.
Parkeerplaats € 500 p/j exclusief btw
Huurperiode: 1 jaar of langer.

De huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten inclusief de b.t.w. dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

BTW:
Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet of niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een
omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurovereenkomst:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van maandprijsindex volgens de consumentenprijsindex (CPI) (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Voorbehoud:
- positief krediet informatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Kenmerken


Huurprijs
€ 400 per maand excl. BTW
Status
Verhuurd
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwjaar
1979
Totaaloppervlakte
40m²
Voorzieningen
Verwarming
Ligging
bedrijventerrein

Locatie


[ { "address": " Industriestraat 23", "zipCode": "2671 CT", "city": "Naaldwijk", "lat": 52.0005905, "lng": 4.2109144 } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?