VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Koopmanstraat 0 ong

2672 GB Naaldwijk

OmschrijvingVerkocht

VERKOCHT

LAATSTE FASE De Dyckerhof in Naaldwijk!

Ligging op het bedrijventerrein De Woerd (Koopmanstraat).

11 bedrijfsruimtes totaal circa 125 m2
- Circa 62 m2 - 66 m2 begane grond met volledige verdiepingsvloer
- Minimaal 2 eigen parkeerplaatsen
- Plus algemene parkeerplaatsen
- Aan doorgaan vaarwater
- Koopsom vanaf € 164.000 - € 189.000 ex. BTW v.o.n.

5 bedrijfsruimtes van circa 111 m2 begane grond
- Eigen terrein voor de bedrijfsruimtes van circa 95 m2
- Mogelijkheid tot verdiepingsvloer
- Koopsom € 199.500 ex BTW v.o.n.

Mogelijkheid tot koppeling met woning in Floriëndaal te Naaldwijk.

Laatste fasen Floriëndaal en de Dyckerhof:
4 twee-onder-een-kapwoningen, 1 vrijstaande villa en 16 bedrijfsruimtes.

Langzaam maar zeker nadert een nieuw stukje Naaldwijk zijn voltooiing: de twee projecten Floriëndaal en de Dyckerhof te Naaldwijk, welke beide onderdeel zijn van één groot plan gelegen achter de Dijkweg. In villawijk Floriëndaal komen er nog vijf woningen bij, bestaande uit 4 twee-onder-een-kapwoningen met garage en 1 vrijstaande woning met garage aan de straat Galderie. De tuinen liggen gunstig op het zuid-westen. Koopsom vanaf € 489.000 v.o.n. De woningen zijn eventueel te koppelen met de bedrijfsruimtes De Dyckerhof.

En ambitieuze ondernemers krijgen nog eenmaal de kans om zich te vestigen op het gewilde - en volle - bedrijventerrein De Woerd aan de Koopmanstraat: er zijn totaal 16 bedrijfsruimtes te koop, in twee verschillende maten. 11 bedrijfsruimtes van totaal 125 m2: circa 62 – 66 m2 begane grond met volledige verdiepingsvloer met minimaal 2 eigen parkeerplaatsen. Koopsom vanaf € 164.000 - € 189.000 ex. BTW v.o.n. Tevens 5 bedrijfsruimtes van totaal 111 m2 begane grond met eigen terrein voor de bedrijfsruimte van circa 95 m2. Koopsom 199.500 v.o.n. ex. BTW. De inschrijftermijn van 5 november 2018 is verlopen, u kunt zich nog wel inschrijven als reserve kandidaat.

De hoek achter de Bosweg en de Dijkweg in Naaldwijk is in een paar jaar compleet veranderd. In een paar fasen is gebouwd aan Floriëndaal, een wijk met een heel hoogwaardige uitstraling. Kenmerkend voor Floriëndaal is dat het merendeel van de woningen (half)vrijstaand is, waardoor het een hele chique wijk is. Nu de meeste tuinen volgroeid zijn, valt ook op hoe rijk de wijk aan natuur is. Niet alleen is de opzet heel royaal met veel groen en water, ook wordt elke villa omgeven door een ongekend grote tuin.

Twee-onder-één-kapwoningen
Ook de laatste fase krijgt de karakteristieke ‘luxe’ uitstraling in vormgeving mee, met accenten uit de populaire jaren dertig stijl. De 4 twee-onder-één-kapwoningen hebben een forse woonvloeroppervlakte: 150 m2 met een garage. Ook de tuin mag er zijn: die varieert van 325 tot maar liefst 449 m2.

Drie slaapkamers, vijf mogelijk
Alle woningen hebben standaard al drie slaapkamers. Wie dan nog ruimte tekort komt, kan probleemloos de bovenste etage verbouwen tot twee slaapkamers. Een extraatje is de ideale oriëntatie op de zon: op het zuid-westen. De koopsom van de twee-onder-een-kapwoningen is vanaf € 489.000 v.o.n. tot € 569.000 vrij op naam.

Vrijstaande woning met garage op 556 m2
Wie liever nog wat privacy extra heeft, kan zich inschrijven voor de enige vrijstaande woning die nog in Floriëndaal wordt gebouwd. Deze woning heeft het voordeel van een riante kavel van maar liefst 556 m2. Ook deze woning heeft een tuinligging op het zuid-westen. Via de Galderie is er voor alle vijf de woningen een snelle aansluiting op de Dijkweg.

De Dyckerhof
Tegelijkertijd met het slot van Floriëndaal komen er in de Dyckerhof nog 16 bedrijfsruimten bij. Daarvan zijn er 11 bedrijfsruimtes met in totaal 125 vierkante meter vloeroppervlakte (62-66 m2 begane grond met volledige verdiepingsvloer). Elke ruimte heeft er minstens twee parkeerplaatsen op eigen terrein bij. Daarnaast zijn er nog een aantal parkeerplaatsen voor gemeenschappelijk gebruik. Koopsommen variëren van € 164.000 tot € 189.000 exclusief BTW v.o.n.

Nog eens 5 bedrijfsruimten hebben 111 m2 beschikbaar op de begane grond. Voor de bedrijfsruimten is nog een eigen terrein van 95 m2 te vinden. De koopsom bedraagt € 199.500 exclusief BTW vrij op naam.

Kenmerken


Vraagprijs
€ 164.000 v.o.n. excl. BTW
Status
Verkocht
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019
Totaaloppervlakte
124m²
Ligging
bedrijventerrein

Locatie


[ { "address": " Koopmanstraat 0", "zipCode": "2672 GB", "city": "Naaldwijk", "lat": 52.0015858, "lng": 4.2138384 } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?