VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Slachthuiskade 14 E

2685 LN Poeldijk

OmschrijvingVerhuurd

Ondernemen op het kruispunt van Den Haag en het Westland?

Aan de Slachthuiskade 14e staat een representatieve bedrijfsunit te huur. Begane grond circa 67 m2 met verdiepging van circa 67 m2. Het is een aantrekkelijke plek: op de hoek van een rijtje units met een verzorgde uitstraling. En de locatie is uitstekend: vanuit Poeldijk bereikt u snel alle bestemmingen in Den Haag en het Westland.

De benedenverdieping bestaat deels uit de eigenlijke bedrijfsruimte en een aparte werkplaats. De aparte werkplaats is ook prima geschikt voor de opslag van materialen. Via de brede overheaddeur is de hal goed toegankelijk. De bedrijfsruimte heeft kalkzandsteen wanden en de begane grond heeft een monoliet afgewerkte betonvloer. De bedrijfsruimte is voorzien van verwarming en verlichting.

Verdieping: vrij indeelbaar
De verdieping is bestemd voor kantoorruimte en bestaat uit één ruimte welke voorzien is van vloerbedekking, lamellen voor de ramen, systeem plafond met verlichting, airco, elektra wandgoten. De wanden zijn afgewerkt met glasvlies en sauswerk. De ruimte creëert bijvoorbeeld ideale mogelijkheden voor één of meer kantoorkamers. Ook een eigen bar of kantine gaat er met gemak passen. Met voldoende ramen valt er genoeg daglicht naar binnen.

Faciliteiten
Beneden is er een uitstortgootsteen, een keurige toiletruimte en meterkast, boven een kleine pantry met cv-ruimte. De bedrijfsunits aan de Slachthuiskade maken deel uit van het bedrijventerrein Mercurius, waar een veelheid aan mkb-bedrijven te vinden is. Het is een overzichtelijk bedrijventerrein met een uitstekende infrastructuur.

Kenmerken


Huurprijs
€ 885 per maand excl. BTW
Status
Verhuurd
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000
Totaaloppervlakte
134m²
Ligging
bedrijventerrein

Locatie


[ { "address": " Slachthuiskade 14", "zipCode": "2685 LN", "city": "Poeldijk", "lat": 52.0210315, "lng": 4.2103133 } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedemorgen 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?