VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Stoelmatter 13 D

2292 JM Wateringen

OmschrijvingVerkocht

Te koop/te huur

Ondernemen op een hotspot in Wateringse Veld?

Het is een van de meest prominente gebouwen op bedrijventerrein Wateringse Veld: het bedrijfsverzamelgebouw aan de Stoelmatter. Het gebouw is vorig jaar nieuw opgeleverd, en de hoekunit is nu vrij. Dat betekent: ondernemen op een absolute zichtlocatie in een pand dat eigenlijk nog in nieuwstaat verkeert, met de mogelijkheid voor een grote werkvloer beneden en een representatief kantoor op de verdieping!

De Stoelmatter is de toegangsweg naar het achterliggende bedrijventerrein, waar onder meer de Makro is gevestigd. Het eerste dat opvalt: de strakke architectuur met veel glas, waardoor het gebouw er onderscheidend uitziet. Buiten wachten om te beginnen 6 parkeerplaatsen, dus voor personeel en bezoekers is er alle ruimte. Ook is er naast het pand ruimte voor een fietsenstalling.

Twee overheaddeuren
Qua oppervlakte is er ook binnen volop ruimte. De benedenverdieping is 286 vierkante meter, boven vind je nog eens 190 vierkante meter. Voor bedrijfswagens zijn er twee royale overheaddeuren beschikbaar, met aan beide zijden van de voorkant een loopdeur. Door het vele glas valt het licht royaal naar binnen.

Vrije hoogte
De vrije hoogte bedraagt 3,90 meter, met uitzondering van het voorste deel met de vide die bijna 8 meter hoog is. De begane grond vloer is van beton. Vanzelfsprekend is de staat van onderhoud van het pand – nieuwbouw - uitstekend. Beneden is er een pantry voor de koffievoorziening en een toilet. De begane grond en verdieping zijn voorzien van energiezuinige warmtepomp installaties waarmee een aangenaam binnenklimaat kan worden gerealiseerd. Verwarmen in de winter en koelen in de zomer.

Verdieping vrij indeelbaar
De verdieping is bereikbaar met een trap, aan weerszijden van het pand. Deze is - net als de begane grond - vrij indeelbaar. Ruimte genoeg voor en paar kantoorkamers, een spreekkamer en een kantine bijvoorbeeld. Ook hier is het plezierig werken door de veelheid aan grote ramen.

Hoogwaardige uitstraling
Qua ligging is het er prima ondernemen. Het gebied Wateringse Veld heeft een hoogwaardige uitstraling, mede door de aansprekende bedrijven die er gevestigd zijn. De infrastructuur is een voorbeeld voor veel andere bedrijventerreinen: ruim. De ontsluiting kan bijna niet beter: binnen 1 minuut rijdt u met de auto op de N211, toegangsweg naar alle grote snelwegen en steden in de buurt. Zó representatief onderneemt u niet op elke locatie, en dat op een aansprekende hoekplek!

Vraagprijs € 695.000 ex. BTW k.k.
Huurprijs € 5.500 ex. BTW per maand

Kenmerken


Vraagprijs
€ 695.000 excl. BTW
Status
Verkocht
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019
Totaaloppervlakte
476m²
Ligging
bedrijventerrein
Parkeren onoverdekt
6 Parkeerplekken

Locatie


[ { "address": " Stoelmatter 13", "zipCode": "2292 JM", "city": "Wateringen", "lat": 52.0144532, "lng": 4.2935681 } ]

Afspraak of contact


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?