VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

100% klusvrije eengezinswoning verkeert in perfecte staat

Dinsdag 17 september open huis aan de Ravellaan 9 van 16.00 – 17.00 uur

Het is de ideale eengezinswoning voor iedereen met verhuisplannen, maar geen zin in verbouwen, klussen of schilderen. Want Ravellaan 9 is zo’n huis waar he-le-maal niets meer aan hoeft te gebeuren. In 2012 is de woning aan de rand van het Naaldwijkse centrum compleet onderhanden genomen. En nog altijd verkeert-ie van binnen en van buiten in nieuwstaat, zoals er op 17 september te zien is tijdens het open huis van 16.00 – 17.00 uur. Bij Van Baar Makelaars staat nummer 9 te koop met een aantrekkelijke vraagprijs van € 350.000 kosten koper.

Het huis dateert uit 1971, de tijd dat een voortuin nog écht een voortuin mocht heten. Die is hier al ruim 4 meter diep zodat de straat op een ruime afstand is, gescheiden door een heg van anderhalve meter hoog. Al bij de entree is te zien dat nummer 9 perfect onderhouden is. Achter de klassieke voordeur, in chique antraciet, ligt een vloer met brede eiken planken. Koude voeten gaat die vloer in de winter niet opleveren: er ligt comfortabele vloerverwarming onder.

Beauty van een keuken

Vooral door planken oogt de woonkamer dieper dan de bijna 9 meter die de plattegrond vermeldt. De wanden hebben een lichtgrijs tintje, in het plafond zijn sfeerspotjes weggewerkt. Ook de fraaie paneeldeur, half glas, draagt bij aan de fraaie uitstraling. Maar de echte eyecatcher is de keuken. De opstelling bestaat uit een deel met spoelbak met werkblad ernaast, dat aan de andere kant de functie van bar heeft. Een creatief gebruik van twee soorten keukenbladen versterkt dat effect nog eens. De andere kant van de keuken oogt bijna minimalistisch: mooie keramische kookplaat, strakke rvs-afzuigkap en een hoog meubel, dat behalve de oven ook een magnetron huisvest. De frontjes in wit en brede grepen maken er een tijdloos geheel van. Hier sta je voor je plezier te koken.

Smaakvolle badkamer

De twee slaapkamers op deze verdieping zijn beide aan de royale kant, met de ouderslaapkamer als winnaar: bijna 5 meter diep. De badkamer is met net zoveel oog voor smaak gerenoveerd. Je hebt hier de keus uit languit in het ligbad of douchen achter de spatwand. De tegels zijn hier weer slim toegepast, zodat de ruimte groter aan doet. Aan luxe details weer geen gebrek: een inbouwtoilet en een meubel met spiegel.

Mogelijkheid tot twee extra kamers

De bovenverdieping bestaat nu nog uit één grote ruimte. Wel is er rekening gehouden met deelgebruik: er zijn twee aparte ingangen. Dat maakt het mogelijk om er later alsnog twee slaapkamers van te maken. Door de twee grote dakramen komt er meer dan genoeg licht binnen. De wasmachine en de wasdroger hebben een eigen ruimte op zolder, uit het zicht. Op zolder is er dan nog voldoende plek als berging.

Tuin met zon tot ‘s avonds laat

Zonliefhebbers kunnen in de achtertuin overuren maken. Die is gunstig gelegen, zodat er tot het eind van de dag kan worden bij gebruind. Diep is de tuin ook, met maar liefst ruim 10 meter. Direct achter de keuken is een overdekt terras te vinden van zo’n 3 bij 2,50 meter, groot genoeg voor een beschutte loungehoek. Met fraaie tegels is de tuin onderhoudsvriendelijk. Het terras is toegankelijk via de dubbele openslaande deuren van de woonkamer. De berging in de achtertuin is ook achterom bereikbaar.

Ideale locatie

Op loopafstand van het centrum, speelpleintjes aan beide zijden van de Pijle Tuinenweg, een snelle ontsluiting naar de Burgemeester Elsenweg: en óf het plezierig wonen is aan de Ravellaan 9. Dat is te zien op dinsdag 17 september, tijdens het open huis van 16.00 tot 17.00 uur. U bent van harte welkom!

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?