VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

33 luxe woonvilla’s op Long Island, dé nieuwe parel van het Westland

Dutch Housing Company en Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland (ONW) hebben onlangs de overeenkomst getekend voor de ontwikkeling en realisatie van 33 luxe woonvilla’s binnen het deelplan Waelplas te s’-Gravenzande. Een vervolg op de succesvolle realisatie van de nabij gelegen villawijk Aan de Nieuwe Vaart in Rijnvaart.

De 33 luxe woonvilla’s in het unieke woonplan Long Island liggen nabij de Plas van Alle Winden én krijgen allemaal een eigen aanlegsteiger voor een sloep. Via de Poelwatering staat Long Island direct in verbinding met het vaarwater van het Westland en Midden-Delfland. Vanaf hier kun je eindeloze tochten maken. Op weinig andere plekken vind je zulke mooie woningen op riant bemeten kavels met vrij zicht op water en groen.

 

Long Island New Hampton Style

Mulleners + Mulleners architecten tekent voor het ontwerp van de villa’s. Architect Ton Mulleners  zegt met Long Island New Hampton Style een plan te hebben bedacht dat je niet snel elders zal aantreffen, ook niet ergens anders in de Randstad. ‘Er gebeuren genoeg mooie dingen hier, maar deze woonontwikkeling is van een andere orde. Zulke mooie villa’s op zulke grote kavels zul je niet snel elders vinden.’

Geïnspireerd op de rijke architectuur van de New Hamptons aan de oostkant van Amerika krijgen de villa’s sprekende raampartijen, veel licht en karakteristieke elementen in de vorm van erkers en veranda’s. Veel aandacht is er voor de positioneringen van de woningen. Mulleners is erin geslaagd elk standpunt te laten ogen als entree van de wijk. Daarnaast krijgen de woningen allemaal minimaal één zongerichte zijde en riante tuinen eromheen. Long Island New Hampton Style richt zich daarmee op de fijnproever, op de liefhebbers van het rijke goede leven.

 

Waelplas: luxe wonen aan het water

Waelplas is één van de mooiste deelpannen in gebiedsontwikkeling Waelpark. Er komen vier nieuwe droomlocaties om te wonen, waaronder Long Island op een nieuw te vormen eiland. Het gebied kenmerkt zich door de eilandstructuur en het is omgeven door veel water en groen, onder andere door de nabijgelegen ecologische zone. Deze zone maakt onderdeel uit van de Poelzone, een natuurgebied dat de duinen verbindt met het bosrijke gebied ten zuiden van Naaldwijk.

 

Duurzaam en aardgasvrij

De woonvilla’s op Long Island zijn state of the art en uiteraard aardgasvrij.  Een villa kopen in dit woonplan is goed voorbereid zijn op de toekomst. De woningen worden namelijk ‘all electric’ en dus zonder gasaansluiting opgeleverd en wekken middels zonnepanelen en warmtepomp hun eigen energie op.

 

Meer weten over Long Island?

Meer informatie is te vinden op www.wonenoplongisland.nl. De impressies van het eiland ogen al sprekend maar op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan het ontwerp van de villa’s en de vergunningaanvraag. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling en voortgang van dit nieuwe plan dan kun je je inschrijven op de website. Dutch Housing Company verwacht te starten met de verkoop nazomer 2021. De bouw start in 2022.

 

Van Baar Makelaars

Net zoals bij het project Aan de Nieuwe Vaart is Van Baar Makelaars ook bij dit nieuwe project betrokken. Rob van Baar: “De start verkoop van dit project ligt nog even in het verschiet maar wij geven in deze fase advies bij bijvoorbeeld de vormgeving van de woningen zodat de plattegronden optimaal aansluiten bij de wensen van de toekomstige bewoners. Het worden erg mooie villa’s, en dat alle villa’s straks een aanlegplek voor een sloepje hebben aan het water, dáár worden we zelf ook wel heel enthousiast van. Het is een mooi project om in deze fase reeds bij betrokken te zijn”.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemorgen 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?