VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Allerlaatste vrijstaande villa in Floriëndaal is nu nog te koop

Wonen op 556 vierkante meter met garage en een tuin op het zuidwesten

Een kavel van maar liefst 556 vierkante meter. Vrijstaand wonen. Een villa met de ruimte voor vijf slaapkamers. Een tuin op het zuidwesten. Oplevering begin volgend jaar. Wonen om de hoek van het centrum van Naaldwijk. Hoeveel méér voordelen wilt u hebben om te kiezen voor de allerlaatste woning in Floriëndaal? Nog één vrijstaande villa is er te koop in de nieuwbouwwijk achter de Dijkweg. En omdat de wijk bijna af is, heeft u ook geen hinder meer van bouwverkeer - nóg een voordeel. Bij Van Baar Makelaars is de woning te koop voor een scherpe € 649.000 vrij op naam.

De vrijstaande villa aan de Galderie 23 is ook de laatste mogelijkheid voor wie én een nieuwbouwwoning wil én een redelijke afstand naar het centrum zoekt. Naar het Wilhelminaplein is het iets meer dan een kilometer, vijf minuten op de fiets. De villa ligt ook gunstig met het oog op bestemmingen verder weg. Via de Dijkweg is er een snelle aansluiting richting Den Haag of Rotterdam.

Ruime en groene wijk

De laatste fase van Floriëndaal is momenteel in aanbouw. Daarmee is de wijk eindelijk af. Nu de meeste villa’s en vrijstaande woningen er staan, is meteen duidelijk wat een fraaie nieuwbouwwijk het is geworden. Ruim opgezet, met een architectuur die op de jaren dertig is geïnspireerd en vooral veel ruimte voor groen en water. Erkers en dakoverstekken geven charme mee aan Floriëndaal.

Woonkamer met open keuken

Met de vormgeving die zo herkenbaar is voor de wijk is Galderie 23 een pracht van een woning. Ruim is de woning ook. Beneden een flinke woonkamer met open keuken, boven drie slaapkamers en een badkamer. En dan is er nog een forse zolder die groot genoeg is om er nog eens twee kamers te realiseren. De bijbehorende cijfers: een vloeroppervlakte van 150 vierkante meter, een inhoud van 540 kubieke meter. Een complete keuken en het sanitair voor badkamer en de twee toiletten zijn inclusief.

Altijd zon in de tuin

De auto staat veilig in de ruime garage. Op eigen grond is er daarnaast nog ruimte voor een auto. Want eigen grond heeft deze villa genoeg: maar liefst 556 vierkante meter, een kavel die uniek is voor een nieuwbouwwoning in een project. Naast die grootte is er nog een pluspunt. Met de oriëntatie op het zuidwesten is zon altijd gegarandeerd. Ook de grote voortuin doet chique aan.

Over een half jaar wonen!

Nog één kans om uw intrek te nemen in wat nu al de mooiste nieuwbouwwijk van Naaldwijk is. En als u nu die beslissing neemt, hoeft u ook niet heel lang te wachten. De laatste vijf woningen worden al in het voorjaar van 2020 opgeleverd. Da’s nog maar een half jaartje geduld hebben. Of beter gezegd: voorpret. Wie niet achter het net wil vissen neemt snel contact op met Van Baar Makelaars!

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?