VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Anjerhof 1 te Naaldwijk

Driekamerappartement aan de Anjerhof met ligging op de eerste etage

 

Comfortabel oud worden met de zekerheid dat zorg altijd nabij is. Op de eerste etage staat een aantrekkelijk appartement te koop. Aantrekkelijk, want het telt twee slaapkamers - waarvan de hoofdslaapkamer zelfs met ongekend grote afmetingen. De afstand naar het centrum van Naaldwijk is aan te lopen, er hoort een fijn balkon bij en de buurt is rustig. En over woonplezier niet te klagen, met aangename vloerverwarming. Het appartement staat nét te koop bij Van Baar Makelaars voor € 325.000 exclusief kosten koper.

 

Op een augustusmiddag aan het einde van de zomer maakt Anjerhof 1 een zonnige indruk. Het gebouw ziet er van buiten vriendelijk uit. Netjes ook, maar dat kan niet anders met bouwjaar 1996. Vóór de ingang ruime parkeergelegenheid voor wie over een auto beschikt of voor bezoek. Via de representatieve entree met een vrolijk patroon van witte en lichtblauwe plavuizen kom je bij de liften uit. Het is maar eenhoog, maar het is toch makkelijk dat die lift paraat is. Bijvoorbeeld bij een volle tas met boodschappen.

 

Wat een ruimte op 75 m2!

Opvallend als de voordeur van nummer 1 openzwaait is de ruimte binnenin. En dat terwijl het appartement officieel ‘maar’ 75 vierkante meter is. Het is vooral de diepte van de woonkamer die het appartement groter laat lijken: net geen 9 meter. Bij elkaar is de vloeroppervlakte groot genoeg om er een gezellig interieur van te maken. Om de hoek staat een keuken. Het L-vormige exemplaar heeft al met al met precies die voorzieningen die het koken makkelijk maken.

 

Leuk zicht naar buiten

Vanuit de woonkamer is er een leuk zicht naar buiten. Door de iets verhoogde ligging valt er bovendien net iets meer te ontdekken van de omgeving van de Anjerhof. Direct grenzend aan de woonkamer is de slaapkamer. Die doorgang is open, maar kan door middel van een schuifdeur worden afgesloten.

 

Grote slaapkamer met balkon

De grootste van de twee slaapkamers is ook écht groot, ook hier weer dankzij de diepte (ruim 5 meter). Dat geeft een ruimtelijk effect. De slaapkamer staat in directe verbinding met het balkon, gelegen op het zuid-oosten. Een paar stoelen en een tafel gaan altijd passen.

 

Flinke berging

Terug naar de hal voor de ingang naar slaapkamer 2. Niet groot, wel handig. Bijvoorbeeld als hobbyruimte, een kantoortje aan huis of als logeerkamer. In de badkamer staat een douche met een wastafelmeubel. Het toilet heeft een apart plekje in huis gekregen. Dan is er ook nog - we hebben het nog steeds over 75 vierkante meter! - een flinke berging in het appartement. Naast de technische installatie is er de mogelijkheid voor allerhande opslag. Plezierig is dat het gehele appartement wordt verwarmd via de vloer - aangenaam voor de voeten.

 

In de onderbouw is nog een extra berging, bedoeld voor bijvoorbeeld de elektrische fietsen. Met kunststof kozijnen en dubbel glas springt het appartement ook zuinig met energie om. ]

 

Dat maakt Anjerhof 1 tot een heel aantrekkelijke optie. Rustig, en toch in de buurt van het centrum dat 10 minuutjes lopen is.

 

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?