VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Bij Van Baar Makelaars nog volop activiteiten: 6 nieuwe woningen in de verkoop! En ook wij nemen corona maatregelen

Het lijkt erop dat de coronamaatregelen van de overheid geen invloed hebben op de Westlandse woningmarkt. Van Baar Makelaars zag in de periode dat de maatregelen actief het aanbod met 6 woningen uitgebreid worden. Ook worden nog steeds woningen verkocht in de afgelopen weken. Wel heeft het makelaarskantoor maatregelen genomen. Van Baar Makelaars volgt uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Hierdoor kunnen de verkopen en bezichtigingen gewoon doorgaan.

 

De 6 nieuwe woningen zijn verdeeld over uiteenlopende prijsklassen en woningtypen. Eerste nieuwkomer is de eengezinswoning aan de Johan van Oldebarneveltstraat 21 in Honselersdijk (€ 295.000 k.k.). De woning beschikt over 4 slaapkamers en ligt aan de rustige rand van het dorp, nog steeds dichtbij alle voorzieningen. Ook in Honselersdijk staat de vrijstaande villa aan de Mariëndijk (€ 649.000 k.k.). Het is een woning met een karakteristiek uiterlijk, die aan het begin van de Mariëndijk ligt - vlakbij het centrum. Met een flinke voor- en achtertuin hebben aanstaande kopers maar liefst 459 vierkante meter grond.

 

Naaldwijk

Twee woningen in Naaldwijk zijn nieuw in de Van Baar-etalage. Aan de Sweelinckstraat 18 staat een keurige eengezinswoning (€ 329.000 k.k.). Ook die is ‘gezinsproof’ met het praktische aantal van 4 slaapkamers. Pluspunt is de ligging vlakbij de Naaldwijkse Vaart. Het appartement aan het Van Tijnplein 18 is nét binnengekomen en staat binnenkort met prijs en al op de website van Baar Makelaars. (Of volg Van Baar Makelaars op Facebook om helemaal actueel op de hoogte te zijn.) Gewild zal het zeker zijn: Naaldwijk City ligt om de hoek.

 

Maassluis

Ook in Maassluis is er een appartement te koop. Het staat aan de Drijver 93, heeft 3 kamers en is 100 vierkante meter groot. Extraatje is de eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeerkelder. Westlanders die de prijzen in eigen regio iets te hoog vinden, zullen verrast opkijken bij het zien van de € 250.000 k.k. die het appartement in Maassluis kost.

 

Den Haag

Wie het nog wat verder wil zoeken kan ook in Den Haag terecht. Daar staat voor exact hetzelfde bedrag een appartement aan de Loosduinsekade 345 te koop. Het appartement ligt in een karakteristiek jarendertiggebouw, maar is helemaal nieuw: in 2019 is het compleet gerenoveerd en de inboedel is compleet nieuw ter overname.

 

Verkoop en bezichtigingen gaan gewoon door

Omdat Van Baar Makelaars alle richtlijnen nauwgezet volgt, kan de verkoop van woningen en bezichtigingen gewoon doorgaan. Westlanders zijn ook nog altijd in de markt voor woningen: nog vorige week zijn er een aantal woningen verkocht. Zelfs voor het tekenen van de koopovereenkomst en de notariële akte is er een praktisch alternatief; dat gebeurt digitaal. Daarom: heeft u plannen om uw woning te verkopen, dan staan we nog steeds voor u klaar!

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?