VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Buitenkans: appartement met twee slaapkamers en dubbele balkons in hartje Naaldwijk

Nummer 37 van appartementencomplex Naeldburgh verkeert in nieuwstaat

Er hangt geen lampje scheef, er zit geen plekje aan de muur en veel keukenapparatuur is dit jaar vernieuwd. Appartement 37 van de Naeldburgh - tweede etage - oogt nog het meest als een modelappartement van een projectontwikkelaar. De 21 jaar is het appartement niet aan te zien, want het is perfect onderhouden. Wie op zoek is naar comfortabel appartement aan de rand van het centrum waar niets meer aan hoeft te gebeuren, kan zó de verhuizer reserveren. Secretaris Verhoeffweg 5-37 staat te koop bij de makelaar die 200 meter verderop zit: Van Baar Makelaars.

Die bijna-nieuwstaat is trouwens nog maar één pluspunt van het appartement. Ook de grootte is aantrekkelijk. Het appartement is 104 vierkante meter groot. Dat is overal te merken. Om te beginnen in de royale woonkamer. Waar het in andere appartementen weleens passen en meten is, heeft die eettafel hier de ruimte. Voor het zitgedeelte blijven dan nog genoeg vierkante meters over.

Half open keuken

De keuken heeft een originele opzet voor iedereen die een open keuken te open en een dichte keuken te dicht vindt. Hier houdt die keuken zich half schuil achter een wandje, dat aan de eetkamerkant deels open is. Handig als uitgifteloket, en je staat tijdens het kokkerellen toch gezellig in contact met de woonkamer.

Granieten aanrechtblad

Ook op de uitvoering is niet bezuinigd. In de L-opstelling is alle apparatuur plus veel bergruimte terug te vinden. Nog dit jaar zijn de koelkast, de vriezer en de close-in boiler (een royale 15 liter) vernieuwd. Het aanrechtblad - met inductiekookplaat - past bij de uitstraling: graniet. De witte frontjes met moderne greepjes ogen nog altijd eigentijds. Spotjes in het plafond maken het sfeervol.

Extra grote slaapkamer met inloopkast

Twee slaapkamers telt het appartement. De grootste is ook echt groot: 5,50 bij 3,65 meter is geen afmeting die standaard is in driekamerappartementen. Extra allure krijgt de slaapkamer doordat er nog een inloopkast aan vast zit. De kamer die overblijft komt altijd van pas: logeerkamer, werkkamer of aparte slaapkamer. Ook de badkamer verkeert nog altijd in showroomconditie. Er staat een halfronde wand voor het douchen, extra beugels aan de muren maken het badderen ook makkelijk als de toekomstige bewoners wat minder stevig op de benen staan.

Balkon voor en achter

Dan is er nog een extra ruimte voor de wasmachine en de droger. Ook is hier nog extra bergruimte. Maar liefst twee buitenverblijven telt nummer 5-37. De grootste is te vinden aan de voorzijde, met een prachtig uitzicht over Naaldwijk. Het balkon is niet alleen opvallend ruim, maar ook iets schuin. Dat geeft er een aparte sfeer aan mee. Op de vloer liggen chique plavuizen, als er een windje opsteekt kan het windscherm aan de zijkant omlaag. Daardoor is het balkon al heel snel bruikbaar. Achter ligt een kleiner exemplaar, en ook daar is zo’n praktisch windscherm te vinden om geen last te hebben van het briesje.

Onderin in de kelder hoort één parkeerplaats bij het appartement. Ook een berging is inclusief, een van zeer royale afmetingen: drie bij twee meter.

Dat maakt wonen in appartementencomplex Naeldburgh tot een echt privilege. Want het is vijf minuten lopen naar winkelcentrum De Tuinen. En dat voor een bedrag waar verder nauwelijks kosten bijkomen: € 449.500 kosten koper. Van Baar Makelaars laat u graag zien hoe perfect het is onderhouden.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemorgen 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?