VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Comfortabel driekamerappartement op loopafstand van het strand

Ligging op de begane grond, met royale eigen tuin over de gehele breedte

Het is maar een paar minuutjes wandelen. En dan loop je al via de Strandweg en langs Hotel Elzenduin het Heijdse strand op. Klinkt dat als een verleidelijke route met het oog op de zomer? Aan de rand van zand en zee staat een driekamerappartement te koop, aan de Laan van Delfland. Nummer 33 heeft de luxe van een ligging op de begane grond. Je bent dus niet aangewezen op een balkon of een terras, je hebt er je eigen (flinke) tuin. Van Baar Makelaars vraagt er € 285.000 kosten koper voor.

Laan van Delfland 33 maakt deel uit van een mini-appartementencomplex op de hoek van de straat. Slecht drie woonlagen telt het gebouw, dat in 1991 is neergezet en er nog prima verzorgd uitziet. Pluspunt is zonder meer de ligging. De straat – officieel een laan – ligt om de hoek van het strand, vlakbij sporthal De Wielepet. De andere kant op is ook het centrum van Monster niet ver, met alle winkels die je elke dag nodig hebt.

 

Woonkamer met half open keuken

Via de hal komen we in de woonkamer, waar een zithoek en een kleinere eetkamertafel prima passen. Op de vloer ligt laminaat. Een eerste inspectie laat zien dat vervanging niet aan de orde is: de vloer verkeert nog in prima staat. De keuken is half open, aan de zijkant van de woonkamer. Die functioneert meteen als eetkeuken, met een gezellig tafel aan het raam. Met alle apparatuur die nog werkt als een zonnetje is een ritje naar de keukenshowroom straks niet meteen nodig. Aan kastruimte is er in ieder geval geen gebrek in de L-opstelling. Koken gebeurt op een strakke keramische kookplaat.

 

Twee slaapkamers

De grootste van de twee slaapkamers heeft geen moeite met een tweepersoonsbed en een vaste kast. Slaapkamer twee is meer geschikt als studeerkamer of als werkkamer aan huis in coronatijd. In de badkamer is er naast de douche nog ruimte voor de wasmachine en de droger. De cv-ketel is van recente datum: een exemplaar uit 2019.

 

Tuin over de gehele breedte

Belangrijk voordeel van nummer 33 is de ligging op de begane grond. Daardoor is er een tuin over de gehele breedte van het appartement. De zon meldt zich al vroeg in de ochtend om pas tegen het eind van de middag te vertrekken. Die zon is trouwens via de screens makkelijk buitenshuis te houden. Direct aan de woonkamer is het terras te vinden, met gras naar de achterkant toe. Ook heeft de tuin het gemak van een achteringang.

 

In de tuin staat een tuinhuisje van metaal, een ideale opbergplek voor een grasmaaier en andere spullen. De fiets vindt een plekje in de inpandige (en droge) berging, die via de voorzijde van het complex te bereiken is. De berging is groot genoeg om ook nog een werkbank te huisvesten. En wie een auto heeft, vindt direct naast het appartement altijd wel een parkeerplaats.

 

Met drie kamers is nummer 33 een appartement dat geschikt is voor een single of een startend stel. Ook een senior(stel) gaat hier met heel veel plezier wonen. Wie altijd graag een strandhuis wilde hebben kan voor € 285.000 kosten koper eigenaar worden.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?