VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Er is weer een appartement beschikbaar in het ronde gebouw van het Woerdblok!

Er is weer een appartement beschikbaar in het ronde gebouw van het Woerdblok!

Dinsdag 22 oktober open huis in driekamerappartement aan de Koraal 9

Het is dé blikvanger in het Woerdblok. Is het niet door de prominente positie aan de Zand en Waterweg, de centrale as die door de wijk loopt, dan toch zeker door de vorm. Rond, waar elk ander appartementengebouw een rechthoek is. De kleuren geven er nog eens een extra accent aan mee, met het smaakvolle mozaiek van blauwe tegels. Maar de grootste verrassing aan de Koraal wacht binnen: een verhuisklaar appartement met drie kamers,op nummer 9. Voor € 310.000 kosten koper heb je een geweldig uitzicht over de weg. Kom zelf maar kijken tijdens het open huis dat Van Baar Makelaars op dinsdag 22 oktober tussen 16.00 en 17.00 uur houdt.

‘Toen ik hier drie jaar terug kwam kijken wist ik meteen: dit is het’, zegt verkoopster Tessa de Niet. ‘Dit is niet zo’n recht-toe-recht-aan-appartement. Door de ronde vorm heeft het een aparte indeling.’ In die drie jaar heeft het Koraal 9 weinig te lijden gehad. Als onderneemster met twee bedrijven was Tessa amper thuis te vinden. En dat terwijl het er heerlijk wonen is. ‘De gemiddelde leeftijd ligt hier wat hoger. Veel mensen zijn de hele dag thuis, er is een prima sociale controle. Het complex wordt ook heel netjes bijgehouden. Ook de tuin ligt er altijd goed bij.’

Prachtig uitzicht

Nummer 9 ligt eenhoog. Vanaf die hoogte is er een pracht van een uitzicht over de Zand en Waterweg die de wijk doorsnijdt. De vele ramen houden het ook licht. Op de vloer van de woonkamer ligt laminaat in een donkere eikenkleur. Het is drie jaar terug gelegd en verkeert in bijna-nieuwstaat.

Originele keukenopstelling

De keukenopstelling is origineel. Aan de andere kant van de L-vorm is een klein barretje gemaakt. Met twee barkrukken is het daar ‘s morgens prima om snel te ontbijten of om ‘s avonds bij de voorbereidingen voor het diner even bij te praten.

Opvallend is de hoeveelheid kastruimte in de keuken. De combinatie van houtkleurig aanrechtblad, witte fronten en brede chromen grepen oogt nog altijd eigentijds. Zeker in combinatie met de lichte grijstint op de muur oogt het chique.

Twee slaapkamers

De grootste van de twee slaapkamers is geschikt voor een tweepersoonsbed, de tweede kamer heeft de ideale afmetingen voor werk- of studeerkamer. Hier staat een grote kastenwand. Opvallend ruim is de badkamer. Met zowel een bad als een douche is die net even wat luxer dan gemiddeld. De stijl is modern, de staat van onderhoud uitstekend.

Zon vanaf half in de middag

Dan is er nog een bergruimte, zowel intern (voor wasmachine en droger en opslag) als beneden (voor de fietsen en rommeldozen). Qua zonligging is het appartement vooral gunstig voor wie overdag aan het werk is. Tessa: ‘Je hebt half in de middag de zon op het terras, vanaf half vier. En die blijft dan tot ‘s avonds laat, je ziet vanaf je terras de zon ondergaan.’ Ook parkeren is op deze locatie geen probleem. Al is het centrum van Naaldwijk prima aan te fietsen.

Dinsdag 22 oktober zet Van Baar Makelaars de deuren van Koraal 9 open. Tussen 16.00 en 17.00 uur kunt u een kijkje komen nemen. En dan is het enige wat na betaling van € 310.000 kosten koper nog resteert het bellen van de verhuizer!

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?