VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Feestelijke oplevering met bewoners en wethouder van nieuwbouwproject Aan de Nieuwe Vaart in 's-Gravenzande. Succesvol verkocht door Dutch Housing Company in nauwe samenwerking met Van Baar Makelaars.

Wie een jaartje of tien uit het Westland is weggeweest, zou het gebied rond de Nieuwe Vaart vermoedelijk niet meer herkennen. Ooit een kassenbouwgebied, tegenwoordig een villawijk met 38 chique woningen. Op donderdag 9 september werd een feestelijke oplevering georganiseerd met alle bewoners en vertegenwoordigers van ontwikkelaar Dutch Housing Company en bouwer Slokker Bouwgroep. In twee fasen is het project in 2019 en 2020 in no-time verkocht. Wie er toen te laat bij was hoeft niet te lang te treuren. In hetzelfde gebied staat alweer de volgende ontwikkeling op stapel: nieuwbouwproject Long Island in ’s-Gravenzande, 33 luxe woonvilla’s aan het water en ontworpen in de New Hampton Style. Ook voor dit project is al veel belangstelling getoond bij Van Baar Makelaars als professionele nieuwbouwmakelaar.

 

Het opgeleverde project Aan De Nieuwe Vaart is een deelplan van de gebiedsontwikkeling Waelpolder die al een paar jaar loopt. Aan de Nieuwe Vaart kent een afwisselend menu met villa’s en twee-onder-een-kapwoningen. Ruime woningen zijn het, die dankzij een uitgebreide lijst aan meerwerkopties vergaand zijn geïndividualiseerd. Erkers, uitbouwen en dakkapellen geven elke woning een eigen karakter. Ook de architectuur draagt bij aan het onderscheidende beeld van de nieuwbouwwijk. Verschillende kleuren baksteen geven letterlijk nog meer variatie.

 

Westlands parel op woongebied

Veel kopers zijn ook gecharmeerd van de locatie. Het gebied aan de rand van ’s-Gravenzande moet de komende jaren een Westlandse parel worden. Projecten die al gerealiseerd zijn geven een goede indruk van de toekomstige looks. Woningen op ruime kavels, omgeven door groen in een gebied dat wordt doorsneden door water en een ecologische zone. Een natuurgebied met woningen eigenlijk, vlakbij de Plas van Alle Winden.

 

Vijf minuten fietsen van hart van ’s-Gravenzande

Tegelijkertijd ligt het plan op vijf minuten fietsen van het vernieuwde hart van het dorp. Het leverde donderdag 9 september veel blije gezichten op van de nieuwe bewoners, die door ontwikkelaar Dutch Housing Company feestelijk werden ontvangen. Ook wethouder Cobie Gardien van gemeente Westland was erbij om samen met de bewoners te toasten op het toekomstige woonplezier.

 

Nieuwbouwproject Long Island binnenkort in de verkoop

Na de succesvolle verkoop kan Van Baar Makelaars meteen door: het project Long Island - de ‘buren’ - belooft nog spectaculairder te worden. De woningen worden vormgegeven in de Amerikaanse New Hampton Style. Met woonoppervlakten van 160 tot wel 200 vierkante meter komt het project perfect tegemoet aan de smaak van de Westlander die graag op ruime voet woont en aan het water. En om het gevoel van wonen op Long Island te accentueren staan de 33 luxe villa’s op forse stukken grond.

 

Perceeloppervlakte tot 800 m2 met eigen steiger

De perceeloppervlaktes zijn minimaal 300 vierkante meter, maar wie 800 vierkante meter wil kan er ook terecht. Uniek voor de kopers is de ligging van elke perceel aan het water. Daardoor beschikt elke villa over een aanlegplek en kunnen er per sloep tochten worden gemaakt. Het water van de Nieuwe Vaart staat immers in directe verbinding met de populaire waterwegen in het Westland en Midden-Delfland. Voor wie het water in de mond loopt: op de site wonenoplongisland.nl is meer informatie te vinden en kunt u zicht inschrijven om op de hoogte gehouden te worden over dit fantastische project.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemorgen 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?