VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Halfvrijstaande eengezinswoning-plus aan het Slangekruid 62 in Monster, dichtbij het strand

Groot perceel grond met twee eigen parkeerplaatsen voor de deur, tuin, twee terrassen en een balkon

De woning aan de Slangekruid 62 is voorzien van vier slaapkamers, een aparte praktijkruimte, een tuin, terras, dakterras, balkon en twee eigen parkeerplaatsten voor de deur. Daarnaast is het een halfvrijstaande ligging met veel woonruimte verdeeld over drie woonlagen. Het is niet de eerste de beste eengezinswoning aan het Slangekruid 62 in Monster. Al was het maar omdat een kavel van 221 vierkante meter ook niet heel doorsnee is. Deze woning ligt ook nog eens op loopafstand van het strand. Dat maakt het tot wel een heel aantrekkelijke investering. Om precies te zijn een van € 439.000 kosten koper bij Van Baar Makelaars.

De kubistische vorm van de woningen aan het Slangekruid maakt dat het rijtje er nog altijd up-to-date uitziet. In de grote voortuin is alvast een eigen parkeerplaats voor de auto gereserveerd. Daarachter blijft nog ruimte over voor een zitje. Bij binnenkomst valt meteen het parket op. Traditioneel in visgraatmotief gelegd over de gehele benedenverdieping. In combinatie met de diepte van de woonkamer – 10,32 meter – is de uitstraling zonder meer chique. De achtergevel is geheel van glas. Nog zo’n detail dat een huis meteen allure geeft: de dubbele openslaande deuren naar de tuin.

 

Lichte keuken in U-vorm

De keuken ligt aan de voorzijde van de woning, met zicht op de straat. Het is een heel lichte ruimte met daglicht dat aan twee zijden naar binnen valt. De keuken zelf heeft een U-vorm  in een landelijke stijl met roomwitte fronten en een granieten aanrechtblad. Een flinke 5-pitter maakt ook de meest ingewikkelde culinaire avonturen mogelijk. Door het forse aantal vierkante meters in de woonkamer past hier met gemak een eettafel voor zes hongerige magen.

 

Drie slaapkamers eenhoog

Eenhoog zijn er drie slaapkamers te vinden. Twee aan de achterzijde, waarvan één extra groot en één kamer aan de voorkant. Badkamer en tweede toiletruimte zijn gesplist. Met een mediterrane look heeft de badkamer een fraaie uitstraling. Bad en douche zijn hier gecombineerd in één. De wastafel heeft een dubbele uitvoering in mooie ronde vormen meegekregen.

 

Slaapkamer met balkon én terras

Voor slaapkamer vier gaan we omhoog.  Die kamer is misschien wel de kamer die iedereen zou willen hebben: vóór een balkon, achter een terras. Een riant terras zelfs dat net de 20 vierkante meter niet aantikt. Ruim genoeg voor een… jacuzzi! Doek, gespannen over een metalen constructie houdt hier de wind weg. Jacuzzi en frame zijn ter overname. Het is een heerlijke loungeplek met uitzicht over de wijk. Op deze verdieping is ook nog een aparte wasruimte te vinden. Daarmee is het buitenplezier nog niet afgelopen. Via het terras van verdieping twee is ook nog eens de luxe van een echt dakterras met uitzicht over de hele wijk.

 

Achtertuin met blokhut

De achtertuin is een gevarieerde mix van tegels, klinkers en een vlonder met groen aan de zijkanten: een boom en plantenbakken met een gevarieerde beplanting. Achterin staat een luxe blokhut die allerlei mogelijkheden biedt. Het zou een prima praktijkruimte aan huis kunnen zijn. Een thuiskantoor is ook een optie. De fietsen kunnen aan de voorkant worden geparkeerd waar een aparte fietsenberging is. Verder van belang: het gehele huis is voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas.

 

Vlakbij het strand

Strandliefhebber? De wijk Grote Geest grenst aan de duinen zodat een bezoek aan zee en zand een kwestie van een paar minuutjes lopen is. Hetzelfde geldt voor de winkels van Monster. Daarmee is deze woning uit 2006 een heel aantrekkelijke optie voor een gezin dat graag net iets meer ruimte en mogelijkheden wil.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?