VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Herenstraat 44 te Monster

Nieuwbouw uit 1885, want het hele pand is van A tot Z gestript!

Driekamer-appartement in hartje Monster op een authentieke locatie

 

Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar aan de Herenstraat 44 in Monster sta je écht in een pand uit 1885! Monsternaren kennen het ongetwijfeld nog als een voormalig winkelpand. Na leegstand is het compleet verbouwd tot eengezinsappartement. En bij een verbouwing is het niet gebleven, ook het interieur is kant en klaar. Je koopt dus een nieuwbouwappartement met historie, op het gezelligste punt van Monster. Twee slaapkamers, dus dat maakt het ook een aantrekkelijke optie voor een startend stel. Bij Van Baar Makelaars ben je welkom als nieuwe - en trotse - bewoner voor een bedrag van € 395.000,- kosten koper.

 

Het Kerkplein ligt er prachtig bij in het najaarszonnetje. Twee minuten wandelen vanaf Herenstraat 44 en je bent er. Net zoals je alle andere voorzieningen van het dorp op loop- en fietsafstand hebt. Een authentieke plek om te wonen is het. Maar wel één die beantwoordt aan de moderne maatstaven op het gebied van wonen. Dat zie je als de monumentale zwarte deur van nummer 44 openzwaait. Dan kom je eerst binnen in een gemeenschappelijk entree, die je deelt met de bovenburen van nummer 41a.

 

Pvc met visgraatmotief

Op de vloer van het hele appartement: een pracht van een visgraat. Je hebt de sfeervolle looks van echt parket, maar dan met de praktische bruikbaarheid van pvc. Op de wanden: vliesbehang, dat prachtig is geschilderd. Kijk vervolgens van de vloer even omhoog. Ook in dit pand vind je zo’n mooi hoog (3 meter) plafond dat meteen voor extra charme zorgt. En anders zijn het wel de spotjes in het plafond waarmee je de sfeer naar je hand zet.

 

Opvallend ruim, die woonkamer!

Beneden valt op hoeveel ruimer het appartement voelt dan het volgens de tekening (zo’n 33 vierkante meter) zou moeten zijn. Dat is ook te danken aan de slimme indeling. De keuken neemt geen ‘hap’ uit de plattegrond, maar is helemaal tegen de wand geplaatst. Met het zwart van de frontjes is het een regelrechte eyecatcher in huis. De praktische kant is trouwens niet vergeten. Vaatwasser, koelkast met vriezer met drie laden, een inductiekookplaat en een oven: meer heb je toch niet nodig?

 

Design badkamer met vrijstaand rond bad

Ook de zwarte luxaflex doen mee om het appartement een chique uitstraling mee te geven. Het toilet heeft een luxe zwevende uitvoering. En in de badkamer vind je de design-touch terug in het trendy ronde en vrijstaande bad. Liever onder de douche? Ook dat kan hier op deze oppervlakte! Plezierig is dat je er twee slaapkamers tot je beschikking hebt. Handig als je single bent, nog handiger als je een startend stel bent en er komt gezinsuitbreiding. En anders heb je er een fijne werkkamer aan als je een deel van de week thuis aan de slag gaat.

 

Berging

In de gang vind je al de voorzieningen voor een wasmachine en een droger. Ook een berging hoort bij je appartement en een heerlijk buitenverblijf waar je heerlijk van het zonnetje kan genieten en ook die deel je met je bovenburen.

Kom je gezellig kijken naar dit prachtig geheel verbouwde appartement.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?