VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Het Eiland 3: exclusief wonen met alle rust en privacy en tóch overal dichtbij

Vrijstaande villa met ongekende natuurbeleving: prachtige tuin, uitzicht over water

Uitkijken over water. Naar buiten stappen en de natuur tegemoet lopen. In vijf minuten naar het strand fietsen. Het zal flink zoeken worden om in het Westland een woning te vinden op zo’n ligging. Temeer omdat die woning op een plek ligt waar je niet elke dag langs rijdt. Een tip: zoek die vrijstaande villa aan de rand van Monster. Daar, in het groene woongebied Polanen, ligt een kleinschalig villawijkje, omgeven door doorgaand vaarwater. Het Eiland heet het plan toepasselijk, en nummer 3 staat nét te koop. Het is niet alleen een prachtplek, het is ook een heerlijk huis met een sublieme tuin waar het vier seizoenen lang genieten is.

 

Van een echt eiland mogen we niet spreken, want de villa is normaal bereikbaar via een toegangsweg. Maar dat maakt de beleving er niet minder om. Het wijkje met slechts 11 luxe woningen is omgeven door water. Door de grote kavels - hier 630 vierkante meter - voelt het echt als vrij wonen, met een inspirerend uitzicht rondom. De villa uit 2000 verkeert in perfecte staat. De uitstraling is passend: statig, klassiek en vooral groot. Een lange oprit (11 meter tot aan de garagedeur) draagt nog eens bij aan de beleving van exclusiviteit.

 

Een groen uitzicht naar alle kanten

Ook binnen is het genieten. Woonkamer en eetkamer hebben beide een flinke oppervlakte. Op de vloer liggen lange planken, licht valt ongehinderd naar binnen door vele raampartijen. Overal is het uitzicht even groen. Dubbele openslaande deuren - in woonkamer en keuken - nodigen uit om de natuur van buiten naar binnen te halen. De keuken is een verademing voor wie is uitgekeken op wit design: een tikkeltje landelijk geïnspireerd, gebroken wit van kleur met houten panelen die het tot een warm geheel maken. Riant is de U-opstelling ook, met heel veel berg- en werkruimte. Op de uiterste hoek staat een zitje voor twee.

 

Ruime slaapkamers, chique badkamer

Elk van de drie kamers op de eerste verdieping is even ruim. Kurk op de vloer doet weldadig aan voor de voeten. Ook de badkamer heeft zo’n luxe uitvoering die bij een villa als deze past. Ruim genoeg voor een bad en een douche, vormgegeven met een mediterraan accent: de terracotta tegels op de vloer en tegen de badrand aan geven er een wellnessgevoel aan mee. Het tweede toilet is netjes apart gesitueerd.

 

Garage met automatische deur

Slaapkamer vier ligt op de tweede verdieping, en ook hier valt over de afmetingen niets te klagen. Op die etage blijft meer dan genoeg ruimte over voor een royale overloop, wasmachine en droger en de cv. Parkeren kan buiten op de oprit voor twee auto’s en in de garage, met handige automatische deur. En ook die is fors: een diepte van 6,70 meter maakt het mogelijk om ook moeiteloos een paar fietsen en andere spullen op te bergen.

 

Tuin die elk seizoen anders is

De grootste trekker van Het Eiland 3 is misschien wel de fantastische tuin. Dat heeft niet alleen maar met de maatvoering te maken: 17 meter breed, 18 meter diep. Het is vooral de gevarieerde inrichting die in het oog springt. Elk jaargetijde ziet er hier anders uit, continu staat er iets anders in bloei tussen de vele bomen en struiken. Met een ligging op het zuiden is de zon de gehele dag te gast. Verspreid over de tuin zijn meerdere zitjes, ook in de schaduw.

 

Alles in de buurt

Het Eiland 3 mag dan een beetje verscholen liggen, alles wat Monster tot een leuk dorp maakt is in de buurt. Op woongebied Polanen zijn dat een kinderboerderij, een Cruyff Court, speeltuinen en wandelpaden, om de hoek het nieuwe zwembad en iets verder weg het Monsterse centrum met alle winkels voor de dagelijkse boodschappen. En wie nog deze zomer verhuist, heeft het plezier van het strand (opgang Schelpenpad) op slechts 800 meter.

Eilandbewoner worden? Bij Van Baar Makelaars staat nummer 3 in de etalage voor € 850.000 kosten koper.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?