VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Hoekappartement met dubbele balkons in tweede Ibiza Plaza-complex

Vallumstraat 167: drie kamers, slimme keuken, lichte hal en in nieuwstaat

 

Ja, er staat wéér een appartement te koop in één van de Ibiza Plaza’s. Da’s het goeie nieuws voor iedereen die er een paar jaar terug te laat bij was. Het nog betere nieuws is dat Vallumstraat 167 geen doorsnee appartement met drie kamers is. Met als grootste verrassing een balkon aan twee zijden, waardoor er van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat zon is. Een halfvrijstaand appartement dus eigenlijk. De prijs die Van Baar Makelaars ervoor vraagt, inclusief twee gereserveerde parkeerplaatsen: € 379.000 kosten koper.

 

Een paar jaar terug waren de appartementen niet aan te slepen. De twee Ibiza Plaza’s kregen een Spaans georiënteerde architectuur mee, waardoor je zelfs middenin een nieuwbouwwijk in Naaldwijk al ‘s morgens vroeg aan de sangria wilde. Nummer 167 aan de Vallumstraat - en niet Valiumstraat - maakt deel uit van het tweede complex met die naam. Het appartement ligt op de vierde woonlaag. Dat is extraatje nummer één, want op die hoogte is een groot deel van het Westland zichtbaar.

 

Lichte hal met glazen deuren

Beneden kan de auto op twee gereserveerde plaatsen worden geparkeerd. Liften brengen ons naar vierhoog. Het appartement is slechts twee jaar bewoond, dus met het etiket ‘nieuwbouw’ is niet veel mis. Alles oogt perfect. Het eerste dat opvalt in de hal is hoe licht het er is. De deuren van de twee slaapkamers zijn van glas, die van de badkamer van matglas. Waar de entree van woningen weleens een zwart gat is, is de hal hier veel aangenamer. En nee, het toilet heeft géén glazen deur.

 

‘Houten’ pvc-vloer in lichte woonkamer

Op de vloer ligt hout. Denk je. Mis, het is een Egger vloer van pvc waarin 60 procent hout is verwerkt. Best of both floors dus, want de aanblik is heel natuurlijk terwijl de vloer makkelijk  in onderhoud is. De zeven meter brede woonkamer oogt groter dan-ie in werkelijkheid is, ook door de hoeveelheid licht die van twee kanten binnen valt.

 

Intelligente keuken

De Bruynzeel keuken is een pracht van een exemplaar. Kastjes in stemmig grijs, greeploos, die perfect afsteken tegen de achterwand die net als het aanrechtblad van zwart composiet is. Maar het meest opvallende is wat je niet ziet. Alle kasten hebben drie laden meegekregen, wat de hoeveelheid bruikbare ruimte nog eens verder vergroot. Nog intelligenter: een vaatwasser op werkhoogte, iets wat wel gebruikelijk is voor ovens en magnetrons maar niet bij het in- en uitruimen van de afwas.

 

Kan het dan nog slimmer in de keuken? Ja zeker. Ook niet zichtbaar, maar wel te constateren tijdens het bereiden van een pittige oosterse roerbakschotel: de afzuigkap zorgt ervoor dat etensgeuren niet aan de inductiekookplaat kunnen ontsnappen. De Siemens kap is uitgerust met een innovatief ionenfilter. Het filter gaat 10 tot 15 jaar mee en voorkomt het regelmatige schoonmaken en vervangen van vetfilters.

 

Twee slaapkamers

Twee slaapkamers telt het appartement, in de categorie groot en ietsje minder groot, maar wel buitengewoon praktisch in een appartement. Na twee jaar laat ook de badkamer nog geen enkel gebruiksspoor zien. De inrichting: een ruime douche, een fraai meubel en zelfs een bidet.

 

Aan twee zijden buitenruimte

‘s Morgens kan het ontbijt - of die sangria, net wat u wilt - op het balkon aan de oostkant worden geserveerd, waarna de zon verhuist naar het zuiden. Daar is het balkon ook extra groot, zodat de loungeset er prima past. Beneden kunnen de fietsen een plek krijgen in de berging. Met een warmtepomp als energiebon is het appartement ook nog eens futureproof. Heerlijk comfortabel in de winter, maar ook lekker koel in de steeds Spaansere zomers.

 

Dat maakt de € 379.000 kosten koper op het prijskaartje verklaarbaar. Want een appartement met zoveel extraatjes is uniek in het toch al opvallende complex. In de stemming? Kom, haal de cd van de Vengaboys nog een keer van zolder en zing mee vrolijk mee: ‘We’re going to Ibiza Plaza The Second!’

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?