VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Hoekhuis aan de Van der Doortogestraat met eigen garage op flinke lap grond

Dinsdag 1 oktober van 16.00 – 17.00 uur open huis: unieke kans aan de rand van Naaldwijk-centrum

Het is zo’n rijtje dat iedereen wel kent: pal aan de rotonde tussen de Van der Hoevenstraat en de Verburchlaan in hartje Naaldwijk. Met hun zonnige gele baksteen springen de woningen aan de Van der Doortogelaan meteen in het oog. Veel gezelliger kun je niet wonen aan de rand van het centrum. En dan ook nog eens in een eengezinswoning-plus: nummer 26 is een hoekhuis op een joekel van een stuk grond, bijna 300 vierkante meter, met de luxe van een eigen garage. Dinsdag 1 oktober is het tussen 16.00 en 17.00 uur open huis. Bij Van Baar Makelaars staat de hoekwoning nét de koop, voor € 339.000 kosten koper.

Het is wonen op een plek waar altijd iets te zien is, maar van het verkeer op de Verburchlaan en de rotonde is binnen niets te merken. Het huis ligt dan ook op gepaste afstand van de weg: eerst vijf meter voortuin, dan een brede stoep, dan een fietspad. Binnen komt de plattegrond bekend voor. Via de hal kom je de woonkamer binnen, die met grote ramen voor en achter een lichte indruk maakt. Blikvanger is hier de open haard.

Keuken in landelijke stijl

De keuken is bereikbaar via een authentiek gemetseld toogje. Met z’n landelijke stijl van de keuken niet uit de toon en vervangen nog niet direct aan de orde. De L-opstelling is ruim genoeg: bergruimte is er genoeg. De plek is in ieder geval inspirerend: via het raam aan de zijkant is er een leuk uitzicht naar buiten. Het flinke zijraam houdt de keuken meteen lekker licht.

Drie slaapkamers met mogelijkheid voor vier

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers te vinden. De ouderslaapkamer is veruit de grootste. Die heeft nog een leuk extraatje: een balkon, en nog een zonnig balkon ook. In de badkamer is er de mogelijkheid om een douche te nemen.

Nog een verdieping hoger is de zolder. Vooral bedoeld als opslag, maar wie toch aan een verbouwing begint kan er meteen een extra kamer laten installeren. Op de overloop staat de ketel.

Grote kavel met garage

Extra pluspunt van nummer 26 is de grote kavel, met zelfs het gemak van een eigen garage. Het perceel is exact 290 vierkante meter groot. Een deel van de tuin ligt aan de zijkant van de woning. Met wat extra maatregelen voor de privacy is het gedeelte prima te gebruiken om te zonnen. De tuin is door de hovenier net nog in optimale conditie gebracht. De garage heeft een elektrisch te bedienen kanteldeur. Op de oprit is plaats voor nog een auto, zodat er twee auto’s op eigen terrein te parkeren zijn.

Kom naar het open huis

Wie bereid is om wat extra te investeren, wordt beloond met een unieke woning op loopafstand van alles wat Naaldwijk gezellig maakt. Dat maakt de vraagprijs van € 339.000 kosten koper tot een heel aantrekkelijke. Kom anders zelf even een kijkje nemen tijdens het open huis op dinsdag 1 oktober tussen 16.00 en 17.00 uur!

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?