VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Je Lijf en Je Leven Monster: en dat is vijf!

Paramedisch centrum bundelt verschillende specialismen onder één dak

Met de komst van Voeding en de Rest en Corpus Vitale/Corpus Air is de bezetting van ‘Je Lijf en Je Leven’ gestegen naar vijf praktijken. Daarmee beschikt Monster over een paramedisch centrum bijgekregen met een aantal heel uiteenlopende specialisten. Een centrum op een aantrekkelijke locatie bovendien, aan de Herenstraat 19 in het hartje van Monster. Het werven van de specialisten voor Je Lijf en Je Leven was in handen van Van Baar Makelaars.

 

Jillian Ophorst en Brigitte Wonnink waren een van de eersten die haar intrek namen op de locatie aan de Herenstraat. Daar heeft Brigitte haar schoonheidssalon en Jillian haar eigen mondzorgkliniek, Imperium (voorheen Prophyliss geheten). ‘Jillian, hoe het bevalt in Je Lijf en Je Leven? Heel goed. Je bent voor jezelf bezig, maar je bent toch onderdeel van een groter paramedisch centrum. In Je Lijf en Je Leven is er eigenlijk altijd reuring. Iedereen doet wel iets anders, maar we zijn allemaal met hetzelfde bezig: gezondheid. Het gebeurt niet vaak, maar als het nodig is kun je mensen wel doorverwijzen naar een van de andere praktijken.’

Haar ervaringen in het centrum van Monster zijn dan ook heel positief. ‘Voor mijn eigen kliniek is het een springplank geweest. Je Lijf en Je Leven is een heel professionele setting. Het is ook een plek die opvalt. Ik merk dat mensen mij na vier jaar goed weten te vinden.’

 

Imperium Mondzorgkliniek

Als mondhygiënist is Jillian er om veel voorkomende problemen tegen te gaan. Parodontitis bijvoorbeeld, de chronische (en vergevorderde) tandvleesontsteking waar zij zich tijdens haar studie in heeft gespecialiseerd. Bij gingivitis is de kwaal nog niet chronisch, maar kan het tandvlees al wel gaan bloeden tijdens het poetsen. Tijdens elk bezoek geeft Jillian tips en adviezen om de hygiëne in de mond te verbeteren.

 

Brigitte Beauty Care

Brigitte Beauty Care is naast schoonheidsspecialiste ook thuis in medisch pedicure en ontharen. Onder de beautybehandelingen van Brigitte vallen gezichts- en lichaamsbehandelingen, waxen, permanente make-up, wimperlifting, henna brow en manicure. ‘Ook huidproblemen worden er behandeld zoals acne, littekens, ouderdomsvlekken/rimpels, couperose, en wallen of kringen. Sinds 1 november hebben wij een nieuwe pedicure. Claudia Coolen zal op maandag ons team komen versterken

 

 

Voeding en de Rest

Met voeding en De Rest zoekt voedingscoach Shirley Macnack naar de optimale balans tussen vier factoren: voeding, mindset, beweging en ontspanning. De online coaching bestaat uit één module per week, met video’s, een werkboek, een planner met motivatiesessies en een receptenboek. Eenmaal per week is er een vraag-en-antwoord-sessie op Facebook. Bij de één-op-één-variant is er na het intakegesprek (via Zoom) een eenmalige persoonlijk gesprek. In beide gevallen worden deelnemers lid van haar groeiende community op Facebook.

 

Corpus Vitale/ Corpus Air

Bij Corpus Vitale / Corpus Air is Anita van der Wel de specialist op het gebied van fysische vasculaire therapie BEMER –  en de ontstekingsremmende Zuurstoftherapie EWOT. BEMER verbetert de doorbloeding tot in de kleinste vaatjes en EWOT boost de zuurstofopname in het gehele lichaam.  Zowel BEMER als EWOT kunnen eenvoudig thuis worden toegepast en betekenen veel voor het behoud van gezondheid en voor de aanpak van gezondheidsklachten. In het nieuwe DEMO&ADVIES CENTER BEMER therapie- en  EWOT zuurstof therapie kan iedereen zich vrijblijvend laten informeren en een gratis zuurstofbehandeling en BEMER behandeling ontvangen.

 

CNLS

Een heel ander specialisme is te vinden bij CNLS. Onder die naam helpt Will Missot kinderen op een breed gebied. Problemen bij het rekenen, het lezen of het schrijven bijvoorbeeld, die vaak een onduidelijke oorzaak hebben. Ook is hij gespecialiseerd in de aanpak van gedrags- en ontwikkelingsproblemen in het autismespectrum. Andere vragen waar CNLS een antwoord op kan helpen vinden liggen weer op het terrein van de sensomotoriek of de neuromotoriek.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?