VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Karakteristieke jarendertig villa op 316 vierkante meter grond: slechts € 350.000 k.k.

Het is een authentiek stukje Poeldijk. Een móói stukje Poeldijk ook, met vrijstaande huizen aan een laan die sfeervol wordt ingekleurd door grote bomen. Pal voor Dr. Weitjenslaan nummer 73 staat ook zo’n boom, een majestueuze kastanje. In combinatie met het weelderige groen op het perceel van 316 vierkante meter doet het Veluws aan. Het huis zelf past helemaal in het bosrijke beeld, met een vriendelijke uitstraling en hedera die aan de hoog tegen de gevel klimt. Het is niet het grootste huis aan de Dr. Weitjenslaan, maar wel één met veel mogelijkheden voor wie bereid is tot een upgrade. Daarom zet Van Baar Makelaars scherp in met een vraagprijs van slechts € 350.000 kosten koper.

Hé, bekende plek in Poeldijk. Want de overbuur was een goede bekende in het dorp: café De Luifel, dat op het punt staat te worden verbouwd tot appartementen. De laan is in deze tijd van het jaar helemaal in herfstkleuren. Vanaf de woonkamer (en het terras, maar daar is het vandaag geen weer voor) is het een schitterend gezicht. Nummer 73 is zo’n huisje van liefde op het eerste gezicht. Het staat een beetje verscholen achter die kastanjeboom, met een voortuin van bijna 10 meter diep die het huis van de stoep scheidt. We komen binnen over het tegelpad aan de zijkant, direct naast een hoge coniferenhaag.

Ruime keuken

De woonkamer heeft een L-vorm. Door de brede schuifpui en de zijramen valt het licht royaal naar binnen. De eetkamertafel staat een beetje om de hoek, zodat er toch twee sferen ontstaan. De keuken is - het is een huis uit 1930 - dicht, zoals het toen hoorde. Die is overigens wel weer aan de ruime kant. De witte deurtjes gaan open met chromen greepjes.

Flinke bijkeuken

Direct naast de keuken is een bijkeuken. Er passen met gemak een wasmachine en een droger in. En dan blijft er nog ruimte genoeg over voor opslag, zeker als de volgende eigenaren de bijkeuken economisch indelen met planken of een kast. Onder de trap naar boven zit nog een extra provisie- of bergkast.

Twee slaapkamers boven

De badkamer is beneden. Wie aan het verbouwen slaat zal hier niet aan voorbijgaan: de ruimte met een douche en een wastafel is aan modernisering toe. Hetzelfde geldt voor het toilet. Boven zijn er twee slaapkamers, beide ongeveer identiek in afmeting. Op beide kamers zijn er vaste kasten, net als op de overloop. Eén slaapkamer heeft het gemak van een fonteintje. De ketel is van 2018. Onderdeel van de verbouwing is ook een modernisering van de isolatiewaarde; nog niet overal is dubbel glas geplaatst.

Veel groen rond het huis

Grootste pluspunt van nummer 73 is wel de tuin. Het huis wordt omgeven door groen, met een gazon, vaste planten en struiken en een eigen boom in de tuin. Ook hier is wat extra onderhoud op z’n plaats. Op het terras belooft het komend voorjaar dan genieten te worden. Vanaf de woning is het centrum aan te lopen, via de Dr. Weitjenslaan is er een directe route naar het Westland en Den Haag. Wie valt voor nummer 73 en bereid is om er wat extra werk in te steken, wordt ongetwijfeld beloond met een heerlijke villa. Eén die ergens op de Veluwe niet zou misstaan, maar hier ‘gewoon’ in de dorpskom van Poeldijk staat. En met een vraagprijs van € 350.000 kosten koper hoeft er niet lang te worden getwijfeld. Op dinsdag 8 oktober tussen 16.00 en 17.00 uur zet Van Baar Makelaars de deuren open.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?