VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Korbeel 15: Vrijstaand wonen aan de rand van Wateringen op 340 vierkante meter grond

Het gebeurt niet vaak dat we een echte Westlandse kas in een achtertuin aantreffen. Maar aan de Korbeel 15 in Wateringen staat-ie er toch echt. Misschien geen kas van het formaat om op Westlandse schaal tomaten te gaan telen, maar extra woonplezier gaat het zeker opleveren. En dat is dan nog maar één voordeel van het wonen in Suydervelt, vlakbij zwembad de Waterman. Want wie prijs stelt op een slaapkamer en een badkamer op de begane grond, zit hier goed. Als vrijstaande woning heeft nummer 15 de luxe van 340 vierkante meter grond. De tweelaagse bungalow tegen de Bovendijk aan staat in de etalage bij Van Baar Makelaars. Vraagprijs: € 575.000 kosten koper.

 

Het bouwjaar van het huis is 1985. In de afgelopen jaren is er veel vernieuwd, zowel binnen als buiten. Op de staat van onderhoud van de vriendelijk ogende bungalow is niets aan te merken. In de L-vormige woonkamer is de vloer van tropisch hardhout het eerste wat in het oog springt. Het is Kurupayra, afkomstig uit Paraguay en een van de hardste houtsoorten die er zijn. Met pas vier jaar op de teller kan die vloer dus nog wel een paar generaties mee, schatten we.

 

Open haard

Halverwege de woonkamer houdt de open haard de stemming erin. Ook de paneeldeuren dragen bij aan de huiselijke sfeer. De keuken - dit jaar nieuw - is aan de stijl van het huis aangepast: een landelijke uitvoering in tijdloos wit, compleet met een 6-pits gasstel. Voor een grote eetkamertafel is richting de woonkamer alle ruimte. Met veel ramen blijft het vooral een heel lichte kamer. Via de hal is er ook nog toegang tot een grote bijkeuken.

 

Slaapkamer óf werkkamer beneden

Plezierig is de mogelijkheid om beneden te kunnen slapen. Die slaapkamer is voorzien van een extra grote vaste kast. Ook douchen kan beneden, zodat blijven wonen op oudere leeftijd hier geen enkel probleem is. Natuurlijk is het ook een optie om de slaapkamer als werkkamer of kantoor te gebruiken. Boven zijn er nog twee slaapkamers te vinden, met in beide kamers dakkapellen die voor extra leefruimte zorgen. Horren en (elektrische) rolluiken houden insecten en zon buiten. Hoewel de bungalow maar twee lagen heeft, is er bergruimte genoeg; die is aan weerszijden van beide slaapkamers te vinden.

 

Groentenkas, orangerie of loungekas

Nog een groot pluspunt is in de tuin te vinden: de luxe versie van een Westlandse druivenkas. Die is in 2017 neergezet, compleet met dubbele schuifdeuren. Het kan een groentenkas  worden, het is een prima orangerie maar het is ook een heerlijke serre. Vroeg in het voorjaar en laat in het najaar is het zo nog mogelijk om ‘buiten’ te zitten. Of eventueel te barbequeën, want ook dat kan er. Voor de koudere avonden is er een heater aanwezig.

 

Tuin aan het water

Daarnaast blijft er nog genoeg tuin over om zonder glazen dek van de zon te genieten. Met een ligging op het zuidoosten kunnen de ligstoelen overuren maken. Achterburen zijn er niet. De tuin grenst aan de Bovendijk, gescheiden door een flinke sloot. Aan de waterkant is een extra zitje gemaakt. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van de bungalow is nog een berging te vinden. En parkeren is aan de Korbeel altijd mogelijk; vlak voor de woning zijn meerdere parkeerplaatsen te vinden. Niet alleen zwembad de Waterman ligt om de hoek, vanuit Suydervelt zijn ook basisscholen, winkels en sportverenigingen dichtbij. Wie een voorkeur heeft voor een vrijstaande woning met een multifunctionele kas als extraatje kan terecht bij Van Baar Makelaars met een vraagprijs van € 575.000 kosten koper is het een heel aantrekkelijke investering.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemorgen 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?